#1 Skamlingsbankestien

aug 28, 2019 Vandreturene

Søndag den 25. september var jeg tidligt oppe. Vel nok grebet af træningsfeberen. Nu er målet klart og kursen sat. Jeg skal vandre. Jeg pakkede rygsækken med mit uundværlige kamera, kaffe, vand og madpakke. Jeg havde undersøgt hjemmefra hvor lang ruten ville være. Lige omkring kl. 07.00 stod jeg ved mit start sted. Solen var lige stået op og der var helt stille.

Se flere billeder i bunden af indlægget

Set med en total nybegynders øjne er det en dejlig rute. Hvis du vælger at gå både Skamlingsbankestien og Udkigsruten så rammer du 7,6 kilometer

Ruten på kort. tiden er ikke væsentlig, jeg havde fotopauser undervejs

Jeg parkerede bilen ved Klokkestablen og gik ud af Skamlingsbankestien. Ned omkring stranden og tilbage gennem skoven. Lettere kuperet terræn og stort set ingen asfalt. Gode stier og fin skiltning. Ruten går gennem skoven og over store græsarealer, hvor der både er får og kvæg. Udkigsruten er virkelig smuk, og noget mere kuperet. Jeg pustede i hvertfald en del. Forhåbentligt bliver formen bedre med flere ture på programmet. En tur jeg kun kan anbefale, og en tur jeg helt sikkert tager igen på et tidspunkt.

Undervejs er der mulighed for at sætte sig og nyde udsigten, du kan tanke vand i bunden af Udkigsruten. Jeg så ingen toiletter på turen, så det må blive bag et træ i skoven, hvis du bliver trængende.

Er du interesseret i turen kan du læse mere her
Flere billeder? Lige her

Total Page Visits: 964 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *