#2 Bygholm Sø

aug 31, 2019 Vandreturene

Tirsdag den 27. juli var målet Bygholm Sø. Turen rundt om Bygholm Sø er en skøn rute. Det er muligt at vælge asfalt ruten (7,5 km) eller naturstien (8,2 km) Jeg valgte naturstien. Det er en tur jeg har gået mange gange, da det er i mit lokale område. Det er samtidig en tur, jeg aldrig bliver træt af. Jeg ser noget nyt hvergang jeg er afsted. Lige på den anden side af søen er der skov, så der er mange muligheder. Når du parkerer på Åbjergskovvej er du for enden af søen mod Horsens.

Udsigten fra Åbjergskovvej

Selve ruten er en smule kuperet, ikke noget der tager pusten fra mig, det går en smule op og ned. Undervejs er der mange borde/bænke sæt, hvor du kan nyde din medbragte kaffe eller madpakke, eller bare tage en pause og nyde udsigten.

Denne lille fætter mødte jeg i tirsdags

Undervejs er der store muligheder for at nyde naturen og ikke mindst dyrelivet omkring søen. Fiskehejre, skovspætter, hjorte, småfugle og egern er blot nogle eksempler.
Stien passerer Bygholm Camping undervejs, hvor du muligvis kan få lov at tanke vand op. Der kan du også (ihvertfald i sommerhalvåret) købe lidt forfriskninger i kiosken. Er du på tur, hvor du gerne vil overnatte undervejs, så har campingpladsen 3 shelters, der kan lejes. Der forefindes et offentligt på p-pladsen ved Åbjergskovvej.,

Du kan læse mere om Bygholm Sø og område her
Flere billeder? Lige her

Total Page Visits: 1134 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *