Alt mit grej….

Ja, okay… Det er ikke så vildt endnu. Men inden målet er nået, har jeg helt sikkert fået samlet en masse til huse. Lige nu klarer jeg mig med mine vandresko fra Haglöfs, min “fiske-rygsæk” fra Harald Nyborg og selvfølgelig min termokande til kaffen – og så uundværlige Mr. Nikon.

Mine første vandresko

Skoene er jeg vildt glad for. De er købt i Eventyrsport i Horsens. Alle har sagt Salomon har de bedste vandresko, men det kan jo ikke nytte noget, når jeg har fødder, der passer midt mellem 2 størrelser. I Eventyrsport fik jeg en super service og et par gode sko, der til fulde dækker mit behov. Og så var de på tilbud!! Normalprisen er 1300 kr., jeg fik dem til 900 kr. Glad og tilfreds kunde, der gik derfra

Min rygsæk med stol og min termokande kaffe.

Rygsækken, som ikke er den, jeg skal have med på Caminoen, er købt i Harald Nyborg for den rørende sum af 300 kroner. Den har stol indbygget og det er ret fantastisk, når jeg er ude i terrænnet og trænger til lidt mad og en kop kaffe. Den er vandtæt og mega rummelig. Den er ikke så bekvem at gå langt med, men lige i øjeblikket er det okay.

Mr. Nikon- min makker

Mr. Nikon er altid med. Jeg elsker at fotografere, især i naturen. Så jeg har valgt at kombinere 2 af mine hobbies til en. Det kan du se mere til i andre blog-indlæg. Følg med her på siden, jeg lover at opdatere, når der kommer nyt grej til.

Kh Tina

Total Page Visits: 505 - Today Page Visits: 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *