#4 Rørbæk Sø

sep 6, 2019 Vandreturene

Så blev det dagen, hvor et af mine fif fra FB-gruppen “For os der vandrer” skulle prøves af. Rørbæk Sø. Jeg havde ingen ide om, hvad jeg gik ind til. Udover at distancen var mellem 10 og 12 km. Det var en skøn tur – og udfordrende…..

Jeg parkerede bilen ved Vestermølle Put & Take. Og gik derud af. Skiltningen er god, hvilket er dejligt for en uden stedsans. Ruten er noget kuperet. Det første lange stykke havde jeg en fantastisk udsigt over søen. På et tidspunkt kommer jeg til et shelter-sted (Ballesbækgård). Og så bliver det regnvejr, sådan for alvor, det var et klart tegn om, at det var tid til en kaffepause. I tørvejr. Efter kaffen på med regnjakken og afsted igen. Jeg møder 2 med-vandrere. De har gået fra Viborg og ender turen i Jelling. Liiige en anelse længere end mig.

For enden af søen er der en bænk, hvor man i solskin helt sikkert kan bruge lang tid på at nyde udsigten. Det er generelt mange muligheder for at tage en pause på denne rute. Og der er virkelig smukt. Den sidste halvdel af ruten er på den anden side af en eng fyldt med lyng. Her går du i skoven og følger hærvejen et lille stykke. Fik da helt Camino feber, da alle pilgrimsruter åbenbart bærer muslingeskallen…. Der er mange kilometer foran mig endnu. Generelt om ruten vil jeg sige, at det er en lidt krævende rute for en nybegynder, det er en smuk tur med stier hele vejen. Det er både brede stier, hvor der er plads til en bil, og det er også små smalle stier, hvor jeg fik erfaret, at mine sko rent faktisk ER vandtætte. Jeg kommer igen en dag hvor solen skinner – for jeg er nødt til at opleve Rørbæk Sø i solskin.

Tidligere antal vandrede kilometre: 22,3
Antal vandrede kilometre i dag; 10,8
Totalt vandrede træningskilometre; 33,1

Læs mere om Rørbæk Sø her;
Flere billeder? Lige her

Kh Tina

Total Page Visits: 858 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *