#5 Fra Lund til Den Genfundne Bro

sep 8, 2019 Vandreturene

Den indtil nu længste distance. Dog ikke den hårdeste. Jeg blev sat af lige uden for Lund, så jeg bare skulle følge Bryrupbanestien (rute 31). Det var en smuk tur. Jeg beklager på forhånd for den manglende billedekvalitet. Det er ærgeligt at tage kameraet med, og så lade hukommelseskortet sidde i computeren. Billederne er derfor fra mobilen i dag.

Ruten er flad og let at følge. Jeg kom lige en smule på afveje, da jeg skulle igennem Østbirk. Men jeg kom “back on track”. Der er asfalt sti hele vejen, undtaget måske lige 100 meter med grus sti. Undervejs passeres også Østbirk Shelters, der er mulighed for toiletbesøg og tanke op med vand.

En god tur, med masser af cyklister – for lige netop idag, blev der afholdt DM i Jernbanecykling. Jow jow, det er en ting. Men heldigvis er der plads til alle, og langt de fleste der passerede mig, hilste pænt og ønskede god tur. Målet var Den Genfundne Bro. Og det mål nåede jeg. Endda hurtigere end forventet. Manden min (der løber en del marathonløb) ville tage en træningstur derud. Planen var, at vi var i mål nogenlunde samtidig. Jeg var der 20 minutter før ham. Skønt, så kunne jeg nå at spise min madpakke….. Ældste hjemmeboende hentede os i bil. Alt i alt en ret dejlig tur. Er dog nødt til snart at investere i en ordenligt vandrerygsæk, min fiske-edition giver smerter i skulderen…… Mere om det i et andet indslag, en anden dag.

Tidligere antal vandrede kilometre: 33,1
Antal vandrede kilometre i dag; 14,3
Totalt vandrede træningskilometre; 47,4

Vil du læse mere om Bryrupbanestien – se her
Flere billeder – se her

Kh Tina

Total Page Visits: 1096 - Today Page Visits: 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *