Hvad hjertet er fyldt af….

sep 9, 2019 Tankerne

Vi har det første planlægningsmøde i morgen. Min formiddag er gået med indkøb af vandrerygsæk… Mere om den i et andet indlæg. Og googling…. Masser af googling. Nu har jeg lidt at byde ind med i morgen aften….

Eller rettere… Jeg har masser at byde ind med. Jeg er vældig spændt på, hvad min veninde tænker om mine planer. Men alt andet lige, så er der et år til afgang, så det vigtigste i morgen må være, at forsøge at danne os et overblik over Caminoen og derefter planlægge ture herhjemme fra. Både fællesture men også ture hver for sig, da en travl hverdag ikke tillader os, at mødes hvergang der skal vandres.

Hold nu op hvor tanker kører. Er det for hårdt? Er jeg for gammel? Kan jeg overhovedet klare det? Heldigvis så falder tankerne til ro igen, og jeg sidder tilbage med en fornemmelse af, at det lige nøjagtig er det rigtige at gøre for mig. Altså for MIG!! Accepten af, at være egoistisk er så småt ved at indfinde sig. Overbevisningen om, at det bliver en bedre mor, bedre kone/kæreste/ bedre veninde og bedre kollega der vender hjem, hjælper også til at holde fast i beslutningen.

Kh Tina

Total Page Visits: 1159 - Today Page Visits: 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *