Så starter det……

Altså det der, med at jeg ikke går ned på udstyr…. og at jeg evner at styre mig, da jeg skal gå 800 km med mit udstyr på ryggen… Så et klap på skulderen til mig selv, for det allerførste jeg har investeret seriøst i, at den mest lækre vandrerygsæk, der skal bære alt mit udstyr de der 800 km

Vandrerygsækkens Louis Vitton….

Jeg har købt en Osprey – model Eja 38. Superlækker med mange små smarte detaljer og uendelige muligheder for indstilling. Den er købt i Spejdersport i Horsens, hvor jeg fik en rigtig god hjælp. Ekspedienten vidste hvad han talte om, og han demonstrerede hele rygsækken, så hvis jeg havde været yngre, havde jeg muligvis også kunnet huske alt hvad han sagde, da jeg nåede hjem. Hurra for youtube – der ligger en link nederst, hvis du er interesseret i at se, hvad der egentligt er af muligheder med denne rygsæk.

Lidt som en Cabriolet – man kan tage topstykket af

Osprey er det førende mærke inden for de såkaldte Camino-rygsækker. Den er let – vejer kun 1,1 kg. Der er 2 KÆMPE sidelommer, som kan bruges til eksempelvis drikkedunke, vinflasker eller alternativt (som jeg satser på) en letvægtssovepose. Yderst på rygsækken er der et rum, hvor der er hul i bunden. Altså bare et lille hul, rummet kan bruges til hvad man lyster, særligt egnet til vådt regntøj eller vasketøj. Overskydende vand forsvinder nemlig ud af hullet. Inderst er der et stort opbevaringsrum til alt det andet, der skal slæbes med. Ind mod ryggen er der plads til en “camel-bag”, hvor der selvfølgelig er mulighed for at føre slagen ud, og sætte fast på en af skulderstropperne. Topstykket kan tages af, hvis man ønsker at rejse endnu lettere. Det tror jeg ikke, jeg gør. topstykket har 2 lynlåsrum, et yderst og et inderst, i øvrigt de 2 eneste rum med lynlås.

Plads til Camel-bag….

Selve designet er ikke mindre end fantastisk. Brede skulderstroppe, bredt hoftebælte og ikke mindst air-condition. Rygsækken er indstillelig så den kan sidde perfekt, uanset hvor meget vægt der er i. I butikken stod jeg med en tom rygsæk, ekspedienten smider en sandsæk med 4 kg ned i, og jeg kunne næsten ikke mærke, der kom vægt i. Så alt i alt tegner det til, at jeg har købt den rigtige rygsæk. Glemte jeg lige at sige, at den kan bære vandrestave, liggeunderlag, isøkser og meget andet uden at noget sidder i vejen???

Jeg gav 1049 kroner for rygsækken – det kommer uden regnslag, så det er købt ved siden af. Jeg valgte et regnslag til 79 kroner, kunne godt have fået et der vejede 20 gram mindre, til 3 gange prisen. Meeen så hysterisk er jeg ikke med min pakning. Jeg er sikker på det hele nok skal gå.

Til sidst er der nok ikke andet at skrive, end at jeg glæder mig. Glæder mig til at vandre med dette vidunder – glæder mig til at komme i form til Caminoen og ikke mindst glæder mig til at gennemføre de der 800 km.
Rigtig god dag til jer derude.

Se mere om rygsækken her.

Kh Tina

Total Page Visits: 1294 - Today Page Visits: 2
En tanke om “Så starter det……”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *