#6 Bygholm Sø – part 2

sep 13, 2019 Vandreturene

I dag blev premiere dagen for min nye vandrerygsæk. Jeg gik fra matriklen herhjemme og en tur rundt om søen. Når jeg går hjemme fra så øges distancen med ca. 5 km. Og rask det gik, faktisk så fint, at jeg på vej ud overvejede at forlænge yderligere på vej hjem…. Det gjorde jeg så ikke

Til dem der ikke lige ved det, så er jeg gift med verdens mest fantastiske mand. I stedet for en blomst fik jeg et sæt vandrestave – altså nogen af de gode nogen. Jeg skriver lidt mere om dem i et andet indlæg. De skulle selvfølgelig også testes i dag. Det er faktisk sværere end det ser ud, at få tingene (læs ben og arme i krydsbevægelse) til at spille. Til gengæld er man overhovedet ikke i tvivl, når man gør det korrekt. Det er en stor hjælp at have dem med i skoven. Og nej, det er ikke kun pensionister der har gavn af vandrestave. Den dybere liggende grund til gaven er nok, at vi den 21 september skal til Mols Bjerge. Manden skal løbe marathon, jeg skal til mit første arrangerede walk på 11,4 km. i særdeles kuperet terræn. Det glæder jeg mig til

Ellers var det en fin tur i dag. Rygsækken vejede 3,5 kg og det gik som en leg. Den sidder super godt og kan nemt justeres, hvis der er noget, der skal ændres. Jeg var ude at bruge penge i formiddags, jeg fik købt en Haglôfs skaljakke, flere vandrestrømper og et par t-shirts i merino uld. Mere om mine indkøb i et andet indlæg. I dag valgte jeg at holde en kort pause, hvergang jeg havde vandret i en time. Et godt råd fra FB-gruppen “For os der vandrer”. Det passede meget godt til mit temperament. Weekenden står i jobbets tegn, så der bliver ikke nogen lang tur. Har en aftale med en veninde om en tur rundt om søen på søen. Det bliver den korte version, men lidt har også ret.

I næste uge bliver det bedre. Der er 3 fridag og så det der Mols Bjerge.


Tidligere antal vandrede kilometre: 47,4
Antal vandrede kilometre i dag; 13,7
Totalt vandrede træningskilometre; 61,1

God weekend derude
Kh Tina

Total Page Visits: 466 - Today Page Visits: 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *