Lidt mere grej….

Jeg har investeret i en skaljakke fra Haglöfs. Den er superlækker, vandtæt og vindafvisende. Efter flere gode råd har jeg besluttet at køre lag-på-lag metoden. Metoden er ret enkel. Merinould inderst – skaljakke yderst. På den måde er det nemt at tilpasse påklædningen efter vejret. Rygterne siger, at jeg kan risikere at starte dagen med temperaturer omkring 0 punktet, for at vandre i højt solskin med temperaturer omkring 25 grader op af dagen.

Et af favoritmærkerne

Jakken har mange fede finesser. Der er 2 store sidelommer udvendigt på jakken samt en udvendig brystlomme. Under ærmerne er der mulighed for at øge tilgangen af luft. Jakken kan tilpasses alle steder. Ærmerne har velcrobånd og der kan strammes til i bunden, så der ikke kommer kold luft ind nedefra.

Pænt design – der matcher rygsækken

Skaljakken er ikke varm, men holder på den varme kroppen producerer. Der er gennemgående lynlås der dækkes med mulighed for at lukke helt til. Knap øverst og nederst, derimellem velcro. Du kan ligeledes justere i halsåbning og der er også hat på, der kan strammes både i åbningen og bagtil, det vil sige, at du kan lukke dig helt inde i dårligt vejr. Den er vindtæt og vandtæt, samtidig med, at der er 2 lag, der gør det muligt for kroppen at ånde. Altså det perfekte alternativ til en regnjakke, som du ikke kan ånde i.

Læs mere om Haglöfs produkter her

Total Page Visits: 936 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *