Planlægningsmøde part 1

I tirsdag havde Hanne Ø og jeg det første planlægningsmøde. Jeg kom med en lidt skjult dagsorden. Den oprindelige aftale var, at vi skulle gå sammen en uges tid og gå den distance vi nu kunne nå. Altså bare en del af Caminoen. Og faktisk Camino Englese. Så jeg var lidt spændt på, hvordan mine ændrede planer ville blive taget imod….

Foto fra Pixabay.

Heldigvis er Hanne Ø som Hanne Ø nu engang er…. Hun grinte bare af mine vilde planer og vi blev enige om, at starte turen sammen. Vi starter i Saint Jean Pied de Port i Frankrig. I løbet af en uge vandrer vi mod Santiago de Compostela og tager afsked med hinanden omkring Puente La Reina. Inden vi når så langt, skal der arrangeres flybilletter, købes grej og trænes. Ikke mindst skal der trænes….

Foto fra Pixabay

Og træningen er i gang. Lige nu træner vi solo, hen over efteråret og vinteren tager vi nogle fælles vandreture for at få km i benene. Til foråret er planen at vi går lange ture med overnatning, så vi kan få prøvet os selv af flere dage i træk. Vi skal afsted midt september 2020 og sammen krydser vi Pyrenæerne. Det bliver vildt. Og fantastisk. Jeg er dybt taknemmelig over at få lov, at starte turen med en af de bedste veninder. Når Hanne Ø tager hjem, fortsætter jeg alene. Det bliver mit livs eventur

Total Page Visits: 562 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *