Nu med vandrestave

Ja, det ville jeg godt nok have forsvoret, jeg nogensinde skulle eje. Alligevel må jeg indrømme, at det er en kæmpe hjælp. Så fordomme eller ej, jeg er glad for mine

Foldbare vandrestave – Black Diamond

Min kære mand gav mig et sæt Black Diamond stave i stedet for en blomst. Jeg har testet dem, og kan konstatere, at du ikke er i tvivl, når du ikke bruger dem rigtig. Hvilket så, logisk nok, også betyder, at når du så ser lyset, er du heller ikke i tvivl. Det bliver noget lettere at vandre.

Nemme at transportere

Vandrestavene kan klappes sammen, så de stort set ikke fylder noget. Og så noget mega smart. De kan sættes på min rygsæk. Både bagpå, hvis du skal gå en lang distance hvor du ikke har brug for dem, men også omme på siden, hvor du nemt kan sætte dem fast og tage dem af igen, når du får behov. Det er da genialt. På lørdag skal de for alvor stå deres prøve. Jeg skal til walk (11,4 km) i Mols Bjerge, hvor ruten eftersigende skulle være særdeles kuperet.
Læs mere om Black Diamond her

Total Page Visits: 1295 - Today Page Visits: 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *