#7 Bygholm Enge – part 1

sep 17, 2019 Vandreturene

I dag blev jeg da virkelig blæst igennem. Jeg kørte ned til Horsens Golfklub og parkerede bilen, jeg ville rundt om Bygholm Enge/Egebjerg Enge. En tur jeg havde regnet med var noget længere. Altså, den blev lidt længere fordi jeg gik forkert… Men det tæller vel ikke rigtigt

Dejlig udsigt fra Golfklubben

Min datter tog med i dag. Det var super hyggeligt og vi lagde ud i fin stil. Vi fulgte Bryrupbanestien de første 2 kilometer. Derefter var vi på naturstien ved Bygholm Enge. Denne sti skal følges (Også når du kommer til en grusvej, hvor du kan dreje til højre). Inden du når til Egebjerg Enge kommer du igennem det smukkeste landskab med kig til et par af Horsens kendetegn. Du kan se tårnene fra Casa Arena og Fængslet. Du går af små græsstier der indimellem er ret smalle. Der er ikke så mange muligheder for at sætte sig ned og nyde udsigten, så vores kaffepause blev siddende på min regnjakke.

Kaffe og Müslibar i det fri – lige inden regnen kom

Turen blev på 8,54 kilometer. Det er en god begynder tur, da ruten er jævn. Skiltningen skal man lige holde lidt øje med. Næste gang tager jeg turen hjemme fra matriklen for lige at få lidt flere kilometer i benene. Men helt klar en anbefalelsesværdig rute, for dem, der ligesom jeg, er nybegyndere ud i vandringens kunst.

Tidligere antal vandrede kilometre: 61,1
Antal vandrede kilometre i dag; 8,5
Totalt vandrede træningskilometre; 69,6

Læs mere om Bygholm Enge her
Flere billeder? Lige her

Total Page Visits: 638 - Today Page Visits: 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *