#8 Mols Bjerge – part 1

sep 22, 2019 Vandreturene

Så blev mit første officielle walk overstået. Det var en sjov oplevelse. Jeg kom ind som den allersidste. Dette var der flere årsager til. Men sikke en tur og sikke en natur

Det var første gang jeg deltog i et arrangeret walk. Vi var der i god tid, da manden min skulle løbe marathon. Hans løb startede 2 timer før mit walk. Så jeg underholdte mig selv. Endelig blev det min tur. 11,4 km var ruten. Der var både løbere og walkere. Altså helt klart flest (unge) løbere, ellers bestod walk feltet af en flok damer på min egen alder. De var iført ens t-shirts og havde ingen bagage med. En far/datter konstallation var også tilstede samt en famlie med 2 forholdsvis mindre børn. Og så var der mig. Med fuld oppakning, for jeg træner jo til den der Camino. Starten forløb stille og roligt. Jeg lå bagerst i feltet og så var det at jeg glemte at dreje. Og pludselig var alle andre væk! Efter 1,5 km. fandt jeg tilbage på sporet og fik gennemført mit walk. En helt utrolig smuk tur. Meget kuperet – ialt 108 højdemeter, så der var gang i vandrestavene. Tiden blev, alt taget i betragtning ganske okay, der blev så heller ikke holdt pauser. 13 kilometer fik jeg gået. Sjov oplevelse, god træning og jeg gør det sikkert igen. Næste gang har jeg i baghovedet, at det ikke er en hygge-tur, som når jeg går herhjemme fra. Der blev ikke taget mange billeder.

I dag, søndag, tog jeg en restitutionstur til Bygholm Enge. Det blev til 8,7 km, i et roligt tempo med tid til pauser og foto… Du kan læse om ruten her. Nyd billederne og kig ind igen en anden dag…

Tidligere antal vandrede kilometre: 79,1
Antal vandrede kilometre Mols Bjerge; 13,0
Antal vandrede kilometre i dag; 8,7
Totalt vandrede træningskilometre; 100,8

Total Page Visits: 927 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *