Når planen ikke holder

Caminoen kalder, og jeg skal være klar. Fysisk klar. Så jeg har helt klare ideer om, hvor meget og hvor ofte jeg skal vandre. Det bliver ikke fysikken jeg skal gå ned på, når jeg næste år begiver mig ud på en spadseretur på 800 kilometer. Nogen gange vil systemet bare ikke være med…..

Sidste uge bød jo på længste tur indtil nu. 19 kilometer, hvilket jeg selv var ret godt tilfreds med. Fredag var jeg afsted igen. Endnu en tur omkring Bygholm/Egebjerg enge. Denne gang var der lagt lidt til distancen. Men jeg var træt….. Turen tirsdag og en arbejdsdag på 16 timer torsdag gjorde tempoet langsomt. Men okay… Jeg kommer jo ikke i super form bare lige sådan. Så helt okay, at jeg havde en rolig tur. Vejret var skiftende, naturen flot og jeg var træt. 10,8 kilometer blev det til. Planen for denne uge var så, at jeg i dag (mandag) skulle en tur rundt om søen, inden jeg skal på job i aften. For nye læsere er søen Bygholm Sø, en tur på 8,5 kilometer. Det kom ikke til at ske. Jeg måtte kapitulere og blive hjemme. Min krop siger fra, og klog af skade så lytter jeg. Efter en arbejdsweekend var jeg simpelthen ikke i stand til en vandretur i dag. Mega ærgerligt – jeg blev hjemme, da jeg ikke ønsker at forcere min træning. Jeg skal nok nå det hele.

Tirsdag bliver der heller ikke nogen tur, da jeg har andre aftaler – tirsdag plejer ellers at være store-vandre-dag, da jeg altid har fri. I stedet satses der på onsdag, hvor jeg også har fri. Det bliver ugens lange tur, hvor jeg gerne vil ramme 15+ kilometer. Fredag en formiddagstur med en noget mindre distance inden jeg lørdag skal på Alrø og gå. Jeps, lørdag har Hanne og jeg vores første fælles caminotræning og min research fortæller, at vi kan ramme en god tur på ca. 8 kilometer. Og ja, jeg har researchet denne gang. Det bliver mega hyggeligt, så kryds lige fingre for, at vejret er med os.

Onsdag aften skal Hanne og jeg til foredrag om Caminoen. Det glæder jeg mig til. Efter at have set en masse you-tube video omkring ruten er jeg spændt på at høre mere. Der popper jo mange tanker op. Er der så proppet på ruten, at det er nødvendigt at reservere overnatning hele vejen? Det vil være ærgerligt, da det i min verden tager lidt af friheden. Friheden til at vælge en hviledag efter behov, friheden til at gå lidt længere end planlagt på de gode dage. Hvordan med vejret? Er det både shorts og t-shirt, hue og vanter der skal pakkes når starten går i september? Hvad er nødvendigt at pakke og hvad pakker alle, som egentlig sagtens kan undværes? Gode erfaringer og dårlige erfaringer. Jeg kommer til at suge til mig som en svamp. Mere om mit udbytte af dette foredrag senere.
Ellers er status som følger:
Tidligere antal vandrede kilometre: 119,8
Antal vandrede kilometre Bygholm Enge: 10,8
Totalt vandrede træningskilometre; 130,6

I ønskes alle en fantastisk uge
Kh Tina

Total Page Visits: 1157 - Today Page Visits: 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *