#12 Purhøj bakker – part 1

okt 8, 2019 Vandreturene

I dag stod den på bakketræning – og det var i den grad op af bakke. 155 højdemeter og en distance på 13,8 kilometre. Bilen blev parkeret ved Boller Vandmølle og så startede turen gennem Klokkedal skov. Vi udsatte starten en halv time, hvilket var en super beslutning, da vi kom hele vejen rundt i tørvejr.

Der er smukt i Klokkedal skov.

Datteren min og jeg begav os afsted i rask tempo. Det blev dog hurtigt sat ned, da vi efter 2,5 km gennem skoven møder den første bakke. Og derfra var det i den grad op og ned. Og det var smukt. Solen kiggede frem mellem skyerne og der var højt til loftet. Halvvejs på ruten er der mulighed for pause på en bænk i den totale landsby idyl

Landsbyidyl så det fløjter…..

Ruten kan anbefales, den er kuperet, og det giver virkelig god træning til den der camino-tur næste år. Vi vandrede dels på asfalt og dels på brede grusveje, så ingen våde fødder i dag. Dog en lille tendens til den første vabel under min højre fod. Måske er det bakkerne der fremkalder den?? Alt andet lige, så gik det faktisk rigtig godt. Vandrestavene er i den grad geniale i det kuperede terræn. Og der er intet så skønt som en tur på landet i tørvejr.

Tjek billederne ud og konstater selv, at Danmark er et dejligt sted at være. Efterårsfarverne er så småt ved at indfinde sig i skoven og markerne ligger fladt så langt øjet rækker. Velvære på højt niveau.


Tidligere antal vandrede kilometre: 155,6
Antal vandrede kilometre i Purhøj Bakker; 13,8
Totalt vandrede træningskilometre; 169,4
Dejlig dag derude
Kh Tina

Total Page Visits: 624 - Today Page Visits: 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *