#13 Brabrand stien

okt 16, 2019 Vandreturene

Tirsdag tog datteren min og jeg til Brabrand Sø og gik en tur på stien der. Alle links til ruten på nettet skrev, at ruten var på 9,2 km. Alligevel endte vi på 11,5 km. Virkelig mystisk. En skøn tur, der er helt velegnet til begyndere, den er helt flad, og man kan (næsten) ikke fare vild…..

Velfortjent kaffepause i et udsigtstårn

Vi parkerede bilen på parkeringspladsen mellem Brabrand Sø og Årslev Engsø. Turen gik venstre om, og der er masser af bænke til at tage en lille pause på. Langs det meste af ruten er der udsigt til søen. Du kommer forbi kajakklubben, hvor jeg tror, det er muligt at tanke vand, ellers er der Brabrand Kirke. Vi vandrede helt ud til motorvejen og fandt vej gennem kolonihaveforeningen. Måske var der der, det gik galt og vi fik de der ekstra kilometer på. Pyt nu med det, det var virkelig hyggeligt at gå mellem de meget forskellige huse på grundene. Der var alt fra nyopførte “slotte” til gamle utætte skure. Alle stilarter var repræsenteret og skabte et sted, hvor der er plads til alle. Vi gjorde en ret interessant iagttagelse på vores vej rundt. I Århus hilser man ikke på hinanden. Stilen hos dem vi passerede var, at vi helst ikke skulle se hinanden, bedst var det, når vi passesrede hinanden uden øjenkontakt, og absolut helst uden et “Hej”. Det er noget anderledes i Horsens og omegn, der hilser alle på alle, og det er faktisk rigtig rart.

Datterens næste kæledyr

Vi fandt ned på stien igen. Personligt synes jeg, naturen er smukkere på denne side. Vi hilste på alverdens klappe-dyr. Blandt andet geder, kvæg, høns og en lille larve. Masser af fugleliv omkring søen og der er fin asfalt sti så godt som hele vejen. Der er en passage gennem lidt skov og generelt er ruten lidt mere afvekslende på denne side af søen.

Hen over denne weekend bliver min vandring i Lissabon. Manden min skal løbe Marathon, så jeg kommer ikke på en decideret vandretur. Men mon ikke, der alligevel kommer nogle kilometre på kontoen.

Tidligere antal vandrede kilometre: 196,7
Antal vandrede kilometre Brabrandstien; 11,5
Totalt vandrede træningskilometre; 208,2

Pas på jer derude
Kh Tina

Total Page Visits: 881 - Today Page Visits: 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *