En opdatering

Det er ved at være nogle dage siden, jeg sidst har haft tid til bloggen. Siden sidst er der blevet gået nogle kilometre. En del af dem i Lissabon, hvor min bedre halvdel løb Lissabon Marathon. Det var en skøn lang weekend, hvor bakketræning fik et helt nyt perspektiv.

Når det bare er op ad bakke

Lissabon er en smuk by de fleste steder. Det er et af de rige eu-lande, til trods for det, så er der ikke langt mellem rig og fattig – og forskellen er markant. Det vil du kunne se på billederne. Vi gik en del i løbet af weekenden, desværre var det ikke altid, jeg fik sat mit ur igang, så det er et godt bud på et gennemsnit af daglige kilometre, der kommer til at så i min opgørelse. Hotellet vi boede på lå på toppen af bjerget, hvilket gav en helt fantastisk udsigt og en vanvittig hård tur hjem, hvis vi gik. Vi snød ind i mellem og tog en taxi. Vi kom forbi mange smukke områder og bjergtagende udsigtspunkter. Sjove dyr og smukke planter – og ikke mindst helt suveræne kager. Tænker at portugiserne har behov for sukker boosts når de skal forcere alle disse stigninger.

Vi ankom fredag formiddag og tog metroen til det område vores hotel lå. Googlemaps var i brug rigtig tit, hun er bare ikke helt stabil, når man skal gå. Vi vandrede med vores trollyer op ad og op ad og opad. Vi skulle igennem et socialt belastet område, hvor der stod en del suspekte typer på gadehjørnerne, så vi valgte fremadrettet at tage taxi hjem. Og det havde SLET ikke noget med stigningerne at gøre…….. Nede i byen ligger den ene mere imponerende bygning efter den andet. Vi så mindemærket for de søfarende opdagelsesrejsende – et monument der var gigantisk og helt utroligt imponerende.

Transporten med offentlig transport er billig i Lissabon, så vi skulle selvfølgelig køre lidt med sporvogn også. Det var en oplevelse i sig selv. Maden er god og billig hvis du lige ser dig lidt for, der eksisterer i den grad også turistfælder, og som traditionen byder, så faldt vi også i den, på vores første aften. Kilometrene sniger sig hurtigt op ad når man er turist og mit bedste bud er, at jeg i gennemsnit gik omkring 10 kilometre om dagen. I mine bløde Nike-sko – med stødabsorbering. Alligevel fik jeg hamrende ondt i fødderne. Man må lide for skønheden, når man vælger, at lade Haglöfs vandreskoene blive hjemme, fordi de ikke er så pæne……

Nu er jeg vel hjemme igen, og den normale træning vender tilbage. Der er under 11 måneder til afgang – og jeg glæder mig helt vanvittigt. Jeg læser alt, hvad der er at læse om Caminoen og er også en flittig gæst på You-Tube, hvor jeg blandt andet fandt filmen The Way – hvis du ikke har set den endnu, så kan det kun anbefales.

Tidligere antal vandrede kilometre: 208,2
Antal vandrede kilometre Lissabon ca: 30
Antal vandrede kilometre Horsens 22/10 5,7
Antal vandrede kilometre Naturstien Hundslund 9,4

Ialt vandrede træningskilometre; 253,3

God weekend derude.
Kh Tina

Total Page Visits: 1380 - Today Page Visits: 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *