#15 – Nyt makkerpar

nov 1, 2019 Vandreturene

Tirsdag mødtes jeg med min nye Camino-ven Ole. Vejret var helt fantastisk, så vi kunne ikke få en bedre start på vores makkerskab. Ole havde planlagt en tur på omkring 20 km. Han havde jo nybegynderen med, så de der 25-30 km han ofte vandrer, er jeg ikke helt klar på endnu.

En kaffepause

Vi lagde fra land omkring Bygholm Sø. Derefter gik turen til Tamdrup Kirke og tilbage over Lund. Og sikke en smuk tur. Vi gik både på asfalt, skovstier og grusveje. Solen skinnede og havde stadig magt til at varme os godt op. Snakken gik lystigt. Vi var omkring mange emner, blandt andet min manglende stedsans, Caminoens udfordringer (Ole og hans kone har gået den for år tilbage) og fremtidens vandreplaner.

Smukke Bygholm Sø – et sted jeg aldrig bliver træt af

Når jeg vandrer, bliver jeg altid sulten. Altså rigtig sulten. Ole har det lige omvendt og jeg tror, at han, i hans stille sind, grinede lidt af min medbragte madpakke. Det er bare nødvendigt for mig, at få fyldt depoterne op, og så er det jo aldrig dårligt med en kop kaffe. Det er interessant, hvor forskelligt vi hver især er indrettet. Nogle har behov for mange pauser og meget mad, andre kan gå i timevis uden vådt eller tørt.

Som I nok kan se på billederne i galleriet, var vi ude i den danske natur, når den er allersmukkest. Jeg føler mig privilligeret, når jeg vandrer afsted i smukt efterårsvejr. Mine tanker bliver positive og jeg glæder mig så meget, til at gå Caminoen om cirka 10 måneder. Nu skal jeg bare have kilometer tallet op – og det kommer lige så stille.

Tidligere antal vandrede kilometre: 271
Antal vandrede kilometre Tamdrup Kirke 18,9
Samlet antal vandrede kilometre 289,9

God weekend derude.
Kh Tina

Total Page Visits: 1701 - Today Page Visits: 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *