#16 Dobbelt-tur….

Når motivationen er i top og udstyret i orden, så er der ingen undskyldning for ikke at komme afsted. Lørdag drog jeg ud på egen hånd. Jeg tog samme rute ud omkring Tamdrup Kirke, startpunktet var hjemme fra matriklen. Vejret var absolut ikke fantastisk, det er noget af det, der følger med årstiden. Det skal dog ikke sætte en stopper for at nå mine mål. Jeg har derfor investeret i et par Haglöf skalbukser. De er dyre, og de er gode.

Gråt med gråt på, man aner heldigvis stadig de smukke efterårsfarver

Turen blev på 24,1 kilometer, det længste indtil nu. Fint tempo og jeg for kun vild en enkelt gang. Formen er ved at være i orden. Mine ben var noget urolige resten af lørdagen, heldigvis ingen kramper eller noget i den retning. Søndag var alt godt igen.

Mørke skyer….

Tirsdag drog jeg afsted igen. Denne gang i selskab med vandremakkeren Ole. Han stod igen for ruten, som gik mod Lundum og retur af Bryrupbanestien. Gennem Lund og bagom til Bygholm Sø. Vi kom på den rigtige side af de 20. Turen var god og terrænet varieret. Vi gik en del på asfalt, men også grusstier. Vejret holdt tørt, selvom det til tider så truende ud. Dejligt med selskab og en masse snak. En enkelt pause blev det til, for det var faktisk for koldt at sidde stille. Vinteren er på vej.

Smukke farver trods det grå vejr

Måske når jeg en kort vandretur fredag inden job. En hurtig tur rundt om søen, eventuelt uden oppakning. Lidt speed-walk. Søndag formiddag er jeg inviteret med på vandretur fra Jelling til Vejle via Grejsdalen. Det forestiller jeg mig bliver temmelig kuperet. Det glæder jeg mig til.

Denne her uge gør klart noget godt for kilometerregnskabet;

Tidligere antal vandrede kilometre: 289
Antal vandrede kilometre Tamdrup Kirke 24,1
Antal vandrede kilometre Lundum 21,7
Samlet antal vandrede kilometre 334,8

Total Page Visits: 1566 - Today Page Visits: 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *