#17 Grejsdalen

Søndag var jeg inviteret med en gruppe damer på vandre tur fra Jelling til Vejle. Turen var omkring 16 kilometre og havde omkring 130 højdemeter, så det var en god tur med bakker og flotte udsigter. Vi kørte i bil til Jelling og skulle så med toget tilbage, når vi nåede Vejle…. Men man kan planlægge meget, det er bare ikke altid det holder. Jeg endte med at stå alene på stationen i Vejle og vinke til veninden der stod i toget til Horsens… Det var min egen skyld – og dokumenterede endnu engang min manglende stedsans

Jellingestenen – det var startstedet….

Vi kørte fra Horsens til Jelling kl. 9.30 og mødtes med resten af gruppen der. Vi var i alt 6 damer som skulle vandre sammen. Jeg kendte en i forvejen, heldigvis var det super hyggeligt selskab, så snakken gik lystigt. Den første del af ruten var asfalt og lidt kedelig. Efter cirka 4 kilometre nåede vi skoven, og så blev det for alvor lækkert. Naturens smukke efterårsfarver trængte igennem den tåge, vi startede ud med. Heldigvis lettede den, og solen kiggede frem. Stierne i skoven var noget mudrede, så vi var ofte “off-road” og skulle se efter hvor vi satte fødderne. Grejsdalen er et smukt sted at vandre, og det kuperede terræn giver virkelig nogle smukke naturoplevelser.

Vi vandrede gennem efteråret og holdt et par pauser, hvor vi nød vores medbragte mad og kaffe. Det kneb lidt med bord/bænkesæt undervejs, heldigvis kan et par gode regnbukser godt holde bagdelen tør. Da vi når til Sygehuset i Vejle køber vi en fælles billet til toget retur til Jelling. Nettet var tjekket, og toget skulle komme omkring kl. 15, vi havde en lille time inden afgang, så vi gik i cafeteriet på hospitalet og drak en kop varm kakao. Vejret var skønt men koldt, så det var dejligt at sidde ned og få varmen. Vi går tilbage til stationen og toget kører lige forbi os…… Det stoppede så ikke ved hospitalet. Gode råd var dyre, der var en time til det næste tog. Aftalen blev, at min veninde og jeg ville gå til banegården og tage toget til Horsens. De andre blev hentet af en sød farmand og fragtet tilbage til bilen i Jelling. Alt under kontrol. Min veninde ville lige få pengene tilbage for de billetter der allerede var købt, og vi aftalte derfor at mødes på perronen, da toget mod Horsens ville afgå efter cirka 5 minutter. Jeg står som aftalt på perronen, men der dukker ikke rigtig nogen veninde op…. Det er så fordi, jeg står på den forkerte perron. Jeg stormer op på den rigtige perron, bare for at vinke til min veninde, der troede jeg var i toget, og derfor var gået ind. Jeg måtte så vente yderligere en halv time, inden jeg kunne sætte kursen hjemad. Men alt i alt en dejlig dag.

Planlægningsmøde….

Søndag aften var jeg hos min anden veninde. Vi havde vores første officielle planlægningsmøde, hvor vi fik tjekket datoer, etaper og rejseplaner. Nu bliver det alvor. Vi skal afsted den 10. september og flyver sandsynligvis til Bourdaux og tager toget videre derfra. Forventningens glæde er enorm hos os begge to, så de næste 10 måneder kan næsten kun gå for langsomt.

Efter en uge med mange timer på job, er det blevet til lidt for lidt på kontoen. Men det ser ud som følgende;


Tidligere antal vandrede kilometre: 334,8
Antal vandrede kilometre Grejsdalen: 15,7
Samlet antal vandrede kilometre: 350,5

Kh Tina

Total Page Visits: 1084 - Today Page Visits: 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *