#18 Det går derud af…

nov 25, 2019 Vandreturene

Siden sidste indlæg har jeg været afsted 4 gange i alt. I denne weekend ved Vesterhavet. Jeg elsker havet, det giver en helt speciel ro i mit system. Og gode muligheder for at finde min Camino-sten.

Der kom et udvalg af fine sten med hjem – nu skal jeg bare vælge en….

Endnu engang har jeg været en tur rundt om Rørbæk Sø. Det er mit absolutte favorit sted. Naturen ændrer sig hvergang jeg er der. Min datter var med og hun var ligeså begejstret. Det er en skøn rute som er tilpas kuperet, og undervejs byder på de mest fantastiske udsigter. Det må være et af de smukkeste steder i Danmark. Der er også masser af muligheder for at sætte sig og få en kop kaffe eller en madpakke. Så en klar opfordring herfra. Kom afsted….. Temperaturen var ikke høj, da vi var afsted, så tempoet blev skruet op, for at vi kunne holde varmen.

Det er også blevet til en tur i lokalområdet med manden min, og endnu en tur rundt om Bygholm Sø, det er bare noget med vand og mig. Det er balsam for sjælen. I denne weekend var vi i sommerhus med hele familien. Og det bød på en tur til Vesterhavet. Jeg ELSKER Vesterhavet. Især på denne årstid. Vi gik næsten 10 km. uden at møde en sjæl. Det er da fantastisk. Jeg fik en håndfuld sten med hjem. Jeg skal jo huske en Caminosten, som jeg kan ligge ved Cruz de Ferro, når jeg engang når så langt. Ja, det er lidt overtro, og det er også en superfin tradition synes jeg. Nu skal jeg så bare have valgt den pæneste…..

Nu er der omkring 10 måneder til afgang. Jeg glæder mig helt vildt. Træningen går som den skal, og udstyret bliver bragt til huse lidt efter lidt.

Træningsmæssigt ser det ud som følgende;
Hidtil vandrede kilometre 350,5
Rørbæk Sø 10,6
Lokal tur 4,7
Bygholm Sø 13,8
Vesterhavet 9,1
Total vandrede kilometre 388,7 km.

Total Page Visits: 1049 - Today Page Visits: 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *