#19 – Jeg har trådt forkert…

dec 29, 2019 Vandreturene

Hvilket i dette tilfælde medførte en ret så hævet ankel. Den sidste måned har været travl her hos mig. Ja, sikkert også hos jer andre. Nu blev der endelig lidt tid til lige at opdatere herinde. Egentlig ville jeg have været ude at gå langt i dag, men det sagde ankelen nej tak til…..

Siden min sidste opdatering har jeg været lidt rundt omkring. Jeg har arbejdet rigtig mange timer, hvilket har lagt en begrænsning på mine vandreture. Det har været jul – og vi har haft en skøn en af slagsen, og min ønskeseddel bar helt klart præg af den kommende caminovandring. Vi var i Malaga i midten af december, hvor manden min løb Malaga Marathon. Det blev ikke til så meget vandring, da jeg uheldigvis var syg med snot og feber hele turen!! Men lidt fik vi set, og heldigvis hyggede vi os alligevel i hinandens selskab.
Inden Malaga var jeg en tur rundt om Aarslev Engsø og fortsatte rundt om Brabrand søen, en tur på lige godt 18 km.

Som det også fremgår af billederne er det en helt utrolig flot tur. Den kan anbefales til alle, da der er sti hele vejen rundt og den er flad som en pandekage. Det er ikke sidste gang, jeg tager den. Der er skov, by og åbne marker.

Det er også blevet til en tur rundt om Bygholm Sø (igen, igen) og en enkelt tur omkring Tamdrup Kirke, begge ture, jeg har gået før. Du kan læse mere om dem lige her; Bygholm Sø og Tamdrup

Selvom Malaga ikke bød på de helt vildt lange vandreture, så var vi alligevel lidt omkring. Det er en smuk by, og der bliver virkelig gjort noget ud af julepynteriet. Og så er der vildt levende papegøjer, det var jeg meget begejstret over. Så tjek billederne ud.

Til slut vil jeg gerne ønske alle et helt fantastisk nytår. Jeg håber, at 2020 bliver jeres år. Det bliver i hvert fald mit. Og det bliver året hvor jeg går Camino Frances.


Kilometrene ser således ud;
Hidtil vandrede kilometre 388,7
Aarslev Engsø 18,2
Lokal tur 9,9
Bygholm Sø 13,7
Tamdrup Kirke 18,7
Total vandrede kilometre 449,2 km.

Del meget gerne mine indlæg med venner og familie der også holder af at vandre.

Kh Tina

Total Page Visits: 1186 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *