Julen har bragt…..

Velsignet meget caminoudstyr….. Nu er det ved at tage form. Flybilletterne er bestilt og vi har sikret os overnatning den første uge…. Også udstyrsmæssigt er jeg ved at være der….. Dejligt at være i god tid, julegaverne bragte mig et godt stykke tættere på mål – og der er sørme også en fødselsdag undervejs… Det bliver minimalt, hvad jeg skal ud og købe inden afrejsen….

Denne bog er ikke en julegave, men den får mine største anbefalinger, hvis du har planer om Camino Frances. Der er super gode beskrivelser af etaper og byerne du kommer igennem. Det er selvfølgelig helt op til dig selv, om du vil følge de foreslåede etaper, jeg tænker det som et godt udgangspunkt for min tur. Etaperne er godt beskrevet med eksempelvis højdemeter og kilometerantal. Der er også beskrivelser af gode spisesteder og forskellige overnatningsmuligheder. Kort sagt, hvis du er planlægningsnørd ligesom undertegnet, så har du mulighed for at skabe et ret godt overblik.

Foldekoppen er en julegave – den er ret smart, den vejer ikke meget og så har jeg altid et rødvinsglas ved hånden….. Tænker også den kan være ret praktisk ved fællesspisninger undervejs. Den er købt i Eventyrsport for en pengegave jeg fik. Den koster 60 kroner, og jeg er sikker på, det er en god investering.

Hanne (anden del af Kratluskerne) købte disse 2 letvægts-håndklæder med hjem til mig. Hun var et smut i Decathlon i Lubeck. Der er et stort badehåndklæde (altså rigtig stort) og et mindre håndklæde. Samlet pris cirka 100 kroner. De er hurtigttørrende og der er en smart elastik strop i dem, så de kan hænges til tørre på rygsækken, hvis det bliver nødvendigt.

Den totale luksus julegave. Earplugs fra B&O. Lyden er fantastisk, og de lades op i dette lille etui. Jeg kan næsten ikke vente med at tage dem i brug. Er helt overbevist om, at de bringer glæde på mine kommende 800 kilometre. I hvert fald de dage, hvor jeg ikke har behov for at være social. De sidder rigtig godt i ørerne og kommer med mange forskellige “hoveder” så der er sikkerhed for, at de passer til alle. Der er touch-pad på selve pluggen, det betyder, at du kan skrue op og ned for lyden, skifte nummer, besvare telefonopkald uden at skulle have fat i mobilen

En gave til mig selv fra mig selv. Skal-bukser fra Haglöfs. Intet mindre end perfekte til det omskiftelige danske vejr. Vind- og vandtætte. Og meget behagelige at have på. Prisen ligger lige omkring 900 kroner. Idet de er vindtætte forventer jeg at kunne holde varmen med et par tights under på de kolde morgener på Caminoen i september måned.

Smart lille etui jeg har købt på Wish til stort set ingen penge. Jeg skal jo absolut have mit kamera med, og på denne måde kan jeg opbevare hukommelseskort sikkert. Og der kan være mange kort, så der er ingen grænser for antallet af flotte fotos fra min tur.

Pandelampen har jeg læst mig til, skulle være uundværlig. Især hvis jeg vil tidligt afsted og fange solopgangen på mine etaper. Den er ret kraftig og kan lyse med 3 forskellige styrker. Eneste lille minus er, at den bruger 3 aaa-batterier. Dem må jeg så købe mig til i Spanien, hvis jeg løber tør for strøm. Der er en bred elastik der kan indstilles, så den sidder godt. Den er nem at betjene og jeg tænker, jeg skal have den testet herhjemme i den kommende fremtid.

Ørepropperne fik jeg af ældste hjemmeboende… dem er jeg glad for. De giver mig en mulighed for at få sovet på herbergene rundt omkring. Jeg har læst rygter om, de vildeste snorkere, og uden ørepropper vil jeg ikke få lukket et øje.

Min letvægts sovepose. Den vejer omkring 500 gram og fylder ikke meget. Den er købt på nettet for 350 kroner på tilbud. Det bliver min base på min tur. Overvejer pt. om jeg også skal investere i en lagenpose, det har jeg læst skulle være en god ide. Er der nogle af mine kære følgere der har forstand på den slags?

En powerbank der oplades på solceller. Den skal hjælpe mig med at have strøm på alt mit gejl… Mit ur, min telefon, mine earplugs. Jeg synes det er smart, at den kan samle strøm ved at hænge på rygsækken. Der er til og med en karabinhage, så den ikke falder nogle steder, når den er hængt til opladning.

Mine alt i enere…. Kniv, gaffel og ske. Gaven fra yngste hjemmeboende. Og han synes jo, jeg skulle have 2. Eller kan jeg jo ikke spise med kniv og gaffel… Er helt sikker på, at de bliver brugt i løbet af dagene. Jeg bliver nemlig ekstremt sulten når jeg går, og så er det jo rart at have lidt proviant med, som jeg ikke behøves at spise med fingrene.

Total Page Visits: 1298 - Today Page Visits: 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *