#20 2020 er igang

jan 8, 2020 Tankerne, Vandreturene

Efter et par dage uden belastning på anklen, gik jeg første tur i det nye år den 1. januar. 2020 bliver det vildeste år. Min træning er godt i gang og der er “kun” 8 måneder til det går løs…. Der tænkes mange tanker på mine vandreture.

Fast inventar….

Den første januar gik jeg en tur rundt om søen sammen med en god veninde. Formiddagen stod i jobbets tegn, så heldigvis var jeg ikke tømmermandsramt, da mit alkoholindtag aftenen før var meget begrænset. Det var endnu engang en virkelig skøn tur – tror aldrig jeg bliver træt af Bygholm Sø. Og når jeg så ovenikøbet er i godt selskab, bliver det ikke en meget bedre start på et nyt år.

I dag var så første lange tur, efter at jeg i den grad forstuvede min ankel. Jeg valgte at starte fra Husodde Strand, da jeg kender området og vidste at det ikke er en krævende tur. Alligevel havde jeg ikke gået mange meter, før jeg trådte over igen… Heldigvis ikke så slemt som før jul, men lige en reminder om, at jeg nok skal huske at tape den ankel op inden vandring. Ellers en virkelig skøn tur. Startede ud i gråvejr og endte i solskin.
Jeg gik ud til Haldrup og retur samme vej. Næste gang vil jeg lige tjekke op på, om der eventuelt findes en alternativ rute. På den anden side, så er det jo ikke helt tosset at gå med havet på den ene side og skoven på den anden. Der er et yndigt land….
Mine earplugs blev testet i dag. De fungerer perfekt. Og jeg havde en interessant observation. Musik i ørerne (ikke særligt højt) på vej ud. Tankerne var dybe og jeg reflekterede en del over livet og hvad der er i det i øjeblikket. Ingen musik i ørerne på vej hjem. Jeg tænkte praktisk. Hvad skal jeg handle i dag, hvad byder jobbet i morgen, hvad skal vi i weekenden. Det er da interessant.

Her til sidst håber jeg, at I alle er kommet godt i gang med jeres 2020.
Hos mig tegner tingene lyse – og træningen er i gang
Kilometrene ser således ud;
Hidtil vandrede kilometre 449,2
Bygholm Sø 7,6
Husodde 14,5

Total vandrede kilometre 471,3 km.

Total Page Visits: 1800 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *