#23 Op ad bakke…. Og ned igen

Lige i øjeblikket synes jeg, det er lidt hårdt. Denne uge har jeg haft mange timer på job, og mit overskud er blevet lidt væk for mig. Forhåbentligt er det kun midlertidigt. Det manglende overskud skyldes nok flere ting, og jeg tænker, der skal hankes op i mig selv nu.

Tidlig morgen i Horsens

Siden møgturen beskrevet i sidste indlæg har jeg været på tur til Ejer Bavnehøj. En tur, der måtte laves lidt om, da der var jægere i skoven. Turen blev på 14 km og var en skøn oplevelse. Igen lidt bøvl med at finde vej, tror ikke jeg er helt fortrolig med Viewranger appen endnu.

Denne uge bliver det ikke til meget vandring, hvis noget overhovedet. Startede ugen med søvn-bøvl. Noget der popper op ind i mellem. Det er mega frustrerende, da det påvirker hele systemet. Min energi er derfor på lavpunktet og mine fridage bruges derfor på restitution. Desværre ikke efter motion men efter søvnmangel. Jeg skal trække mig selv op, og det kan vist ikke lykkedes denne uge. I sidste uge lykkedes det mig heldigvis at få 2 gode ture på listen.
Endnu engang en skøn tur om Bygholm Sø, som jeg har lige rundt om hjørnet, denne gang med en lille forøgelse af distancen, så jeg endte på 15 km.

Det varmer min sjæl, når de første tegn på forår viser sig.

Jeg smuttede gennem skoven ned til søen. Det blev en dejlig tur, hvor jeg så de første tegn på forår. Kan næsten ikke vente til solen for alvor bryder igennem. Der er lige omkring et halvt år til min start på Caminoen og jeg har brug for nogle målbare delmål. Derfor har jeg meldt mig til et arrangement, der er arrangeret af Over Stok og Sten. Kort fortalt er det en walk, hvor du kan melde dig til enten 30 km eller 50 km walk ved Moesgaard ved Århus. Det foregår i påsken, så håbet er, at vejret er med os. Jeg har valgt 30 km distancen og tænker, at den kan give mig en indikator på, om grundformen er ved at være der. Er der nogle af mine følgere, der også tager med?

Søndag gik turen igen til Nørrestrand. Denne gang gik jeg den modsatte vej rund. Det er simpelthen en fantastisk tur. Det var koldt med solskin og der var helt stille. Det er terapi for sjælen. Det er det hele, skov, strand, marker og små hyggelige landsbyer. Og i søndags også dådyr…..

Godmorgen……

Planerne for næste uge er ikke helt lagt endnu. Der er jo vinterferie, og det betyder ændrede arbejdstider for mig. Tiden må vise, hvad der er tid og overskud til. Til gengæld har jeg en aftale med en tidligere kollega og god ven om en gåtur på Fyn sidst på måneden. Det glæder jeg mig vildt til. Det bliver nogle timer fyldt med snak og hygge. Og solskin – har jeg bestemt.
Jeg bruger også nogle timer på You-Tube, der ligger helt vildt mange vandrevideoer, jeg bruger som inspiration og til at holde ventetiden i ave.

Antal vandrede km indtil nu;
Tidligere vandret; 556 km
Ejer Bavnehøj; 14,3
Nørrestrand; 22,1
Søen rundt; 14,9
I alt vandrede km; 607,3 km.

Snart en hel Camino – Husk at følge med på Insta og Facebook. Del hvis du kender nogen, der også vandrer i det danske land……

Kh Tina

Total Page Visits: 1899 - Today Page Visits: 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *