#24 – Møgvejr

feb 23, 2020 Tankerne, Vandreturene

Vejret er ikke lige til vandring i øjeblikket. Eller jo, det er det jo, hvis viljen er tilstede. Desværre har jeg ramt en periode (igen) hvor mit overskud er ikke eksisterende. Disse perioder kommer ind i mellem. Det starter som regel med, at jeg ikke kan sove om natten….. Alligevel er det lykkedes mig, at slæbe mig selv ud et par gange siden sidste indlæg her på bloggen

Meget sigende for både vejr og mit humør

Sidste weekend gik jeg en tur rundt om Tamdrup Kirke. En lang tur på 25 km, min krop trængte til udfordringen. Jeg sover helt ufattelig dårligt om natten i øjeblikket, så efter endnu en nat med for lidt søvn, tænkte jeg, at en lang tur kunne klare problemet. Det hjalp desværre ikke meget, heldigvis var det en god tur i stort set tørvejr. Med dette vejr kræver det lidt planlægning at komme forholdsvis tørskoet rundt. Her er denne rute god. Og det er en smuk tur.

Ellers har jeg valgt at gå i stedet for at tage bilen. Skulle en tur ned i byen i torsdags og valgte en alternativ rute, hjemad blev korteste rute valgt, da det virkelig stod ned i stænger. Med det rigtige tøj og uden rygsækken på slæb klarede jeg alligevel 9 km. og jeg fortryder aldrig en gåtur, når jeg først er nået hjem i tørvejr……

Svaneunge ved Aarslev engsø

Fredag var planen en tur rundt om Aarslev Engsø samt Brabrand søen, det satte regnen en stopper for, begge søer var oversvømmet og derfor var det ikke muligt at komme rundt. Det blev til en dejlig tur ned langs Aarslev Engsø og tilbage igen. Ikke de kilometre jeg havde ønsket mig, men lidt er bedre end ingenting. Nu ønsker jeg mig virkelig noget bedre vejr…..

Nu er der ikke så længe til, at jeg skal gå de der 30 km i streg, så det vil være skønt med bedre vejr, så der kommer lidt km i benene.
Status indtil videre;
Tidligere vandrede km; 607,3
Tamdrup Kirke; 25
Bytur; 9,1
Aarslev Engsø; 7,5
I alt vandrede km; 648,9

Total Page Visits: 1582 - Today Page Visits: 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *