#25 – Når verden går i stå….

mar 22, 2020 Tankerne, Vandreturene

Det er ved at være længe siden, jeg sidst har skrevet her på bloggen. Og der er godt nok sket en del siden sidste indlæg. Coronaen er over os, og det får vidtrækkende konsekvenser langt ind i fremtiden. Bekymring for, om det bliver muligt at tage til Frankrig til september og påbegynde mit store mål, Caminoen, popper op med jævne mellemrum. Ja, det lyder lidt forkælet, det ved jeg godt. At vandre denne pilgrimsrute har været planlagt i over et år, det har været mit store mål og det jeg har trænet frem i mod.

Smukke Rørbæk Sø

Nu lader jeg tiden gå sin gang, imens jeg selvfølgelig tager alle de anbefalede forholdsregler. Jobbet sendte mig hjem i mandags, da jeg var forkølet. Tror ikke det er Corona, da jeg ikke har feber eller andre symptomer, men med job på et opholdssted, kan jeg selvfølgelig ikke tage chancen. Det har betydet rigtig mange dage her hjemme. Gudskelov har solen valgt at komme frem, hvilket har givet nogle helt fantastiske vandreture.

Thy Nationalpark

Til min fødselsdag i starten af marts fik jeg et ophold på Hotel Thinggaard af manden min. Opholdet inkluderede også en vandretur i Thy Nationalpark. Vi var heldige med vejret, og vi nød en 20 km lang tur omkring Flade Sø. Det er en imponerende natur. Jeg vil gerne tilbage på et tidspunkt og gå en af de andre ruter. Vi havde madpakker, kaffe og snacks med og fik oparbejdet en god appetit til den den 5-retters gourmet middag, vi nød på hotellet om aftenen.

Ellers har den sidste måned budt på de gængse ture i lokalområdet. Jeg forsøger at forny mig, og sidste initiativ blev en city-walk i Horsens. Det er noget anderledes at vandre i byer, og jeg er ikke sikker på, jeg bliver fan af det. Jeg havde en god tur, og fik set nogle kroge af byen, jeg ikke har været i.

Ellers har måneden budt på Bygholm Sø, Bygholm park, Purhøj og Rørbæk Sø. Alle ture jeg efterhånden har gået rigtig mange gange. Det er nogle fine ture, hvor naturen for alvor er i højsædet. Det er også blevet til en tur i Solbjerg sammen med Hanne Ø. den anden del af Kratluskerne. Vi håber virkelig, at verden ser mere normal ud til september, da vi begge to glæder os som små børn til at starte Caminoen. Vi har også været til et foredrag i Spejdersport, hvor Marie fra Frie Fodspor holdte et spændende og informativt oplæg om netop Caminovandring.

I sidste uge besluttede jeg mig for, at jeg ville vandre rundt om Skanderborg Sø. Jeg havde læst på Skanderborgs Kommunes side, at det sagtens lod sig gøre, både at vandre og cykle rundt om søen. Jeg vidste godt, det ville blive en lang tur, jeg var til gengæld ikke klar over, at rigtig meget af de knap 27 kilometre var på store landeveje og mindre veje med dårligt udsyn. Jeg kom rundt, og det var også en smuk tur til tider. Jeg tager ikke turen igen, det er simpelthen for farligt på gå-ben. Som cyklist er jeg sikker på, at det er en virkelig lækker tur. Terrænnet er kuperet og der er steder, hvor udsigten næsten tager pusten fra dig. Men pas på dig selv, hvis du vælger at prøve den af.

Jeg håber, alle der læser med er okay, og passer på jer selv. Husk, vi må stadig komme ud og nyde naturen, så længe vi tænker os om.
Mine vandrede kilometre ser efterhånden sådan her ud;
Tidligere vandrede km; 648,9
Citywalk Horsens; 14,5
Solbjerg; 6,3
Bygholm Sø og park; 15,6
Bygholm Sø; 14,0
Thy Nationalpark; 19,5
Purhøj; 14,0
Bygholm Sø; 15,8
Lokalområdet; 5,2
Skanderborg Sø; 26,6
Rørbæk Sø (2 gange) 21
I alt vandrede km; 801,4

Så rundede kilometer tallet Camino Frances…. Forhåbentligt kommer det til at ske som planlagt. Ha’ det godt derude.
Kh Tina

Total Page Visits: 1158 - Today Page Visits: 3
2 tanker om “#25 – Når verden går i stå….”
 1. En fornøjelse at se fotos, når de er så flotte og kreative som dine. Mange med den lave dybde skarphed, til at fremhæve fokus.
  Er du proffessional fotograf, eller bare god til det.
  Forsøger følge din blok, og blive inspireret af flere flotte fotos.
  Hvad skal det så ikke blive til når I kommer til Spanien, sometime, når Du kan ta så gode billeder i Dk.
  Vil gerne følge dig dernede. Og du har jo så rigeligt formen til det.

 2. Hej Bjarn.
  Tusind tak for de flotte ord. Jeg bliver helt glad indeni.
  Vi bor jo i et smukt land, og jeg finder altid motiver når jeg er derude. Det er skønt, når andre kan nyde mine fotos. Jeg er hobby-fotograf og nyder at kombinere vandring med foto.
  Jeg glæder mig også til at komme til Spanien. Naturen dernede skulle være helt fantastisk. Især ser jeg frem til Pyrenæerne. Nu må vi så se om det bliver til september som planlagt, eller om jeg er nødt til at udskyde turen…
  Ha’ en dejlig dag.
  Kh Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *