#26 Gendarmstien kalder

mar 31, 2020 Vandreturene

Jeg har længe puslet med tanken om, at få prøvet formen af. Gendarmstien kalder og jeg har besluttet mig til, at den gennemføres i maj. Der er 5 dagsetaper, som jeg dog slår sammen til 4.

Siden sidst er der kommet et par nye ture til. Jeg har brugt appen viewranger, som jeg tidligere har skrevet om. Den førte mig en tur rundt om Rohden Gods. Det ligger i nærheden af Daugård strand. Ruten er omkring 12 km og helt utrolig smuk. Der vandres i udkanten af skoven med havet på den anden side. Lækkert kuperet terræn, der giver god træning til ballerne. Helt klart en tur jeg tager igen.

Tamdrup kirke blev også rundet igen. Denne gang i godt selskab med datteren min. Lækker tur i lækkert vejr. Jeg bliver gang på gang imponeret over udsigterne derude på landet. Jeg kan nærmest se til verdens ende.

Bygholm sø med yngste barnet, han kløede på og vi kom de 7,5 km rundt i højt humør

I weekenden fandt jeg en længere tur i området omkring Rørbæk sø. Manden min og jeg kastede os ud i en lang tur, der viste os endnu flere smukke steder. Det område er virkelig en perle. Der er mange stier og mange muligheder . Denne tur var kuperet, semi-mudret og vanvittig smuk. Den skal klart prøves igen.

Nu er planlægningen af Gendarmstien i fuld gang. De sidste brikker skal lige falde på plads, og så booker jeg overnatninger. Jeg glæder mig helt vildt. Jeg kan vandre turen midt på ugen, da mine arbejdstider er skiftende, så hvis samfundet er igang igen i midten af maj, bliver det nok begrænset hvor mange jeg møder på min vej. Ved at dele turen i 4 rammer jeg i gennemsnit et par og tyve km pr dag. Det er en fin indikator på, om min Camino form er ved at være der. Turen tager jeg helt alene, på den måde bliver jeg også klogere på, hvordan jeg holder mit eget selskab ud.

Km tallet indtil videre

tidligere vandret 801,4

Rohden Gods 12,3

Tamdrup Kirke 18,8

Rørbæk Sø 20,7

Bygholm sø 7,5

totalt 860,7

Til næste gang – ha’ det godt

Kh Tina

Total Page Visits: 648 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *