#28 – Gudskelov skinner solen

Siden sidste indlæg har jeg surfet jobannoncer – og der er INTET jeg har lyst til at søge. Kommer tid – kommer råd. I stedet nyder jeg livet og vejret ikke mindst. Der bliver gået nogle virkelig lækre ture – og jeg er blevet you-tuber. Hvis du mangler inspiration til vandreture i det øst-jyske, så tjek min kanal ud på you-tube. Jeg findes under Fotosnedkeriets vandreblog.

Morgendis ved Rørbæk Sø

På mandag drager jeg afsted mod Padborg, hvor jeg starter 4 dages vandring på Gendarmstien. Jeg glæder mig som et lille barn. Weekenden bliver brugt på, at få ladet diverse devices op og vasket vandretøj. Overnatningerne er booket – og det burde blive til et par og tyve km pr. dag. Tiden er med mig, og jeg kan bruge lige så lang tid på en etape som jeg har lyst til. Kameraet kommer klart med, så forventningen til flotte naturbilleder er i top. Selfie-stangen kommer også med, så jeg håber på, at lave en you-tube video fra hver etape. Gerne samme dag. Jeg skal gå helt alene. Vejrudsigten lover tørvejr med en del sol. Det bliver fantastisk. Ellers har det været lidt de samme gamle traveture bortset fra en tur til Randbøl Plantage.

De 4 høje

Randbøl Plantage er en rute jeg fandt på Viewranger. Turen blev på knapt 24 km. En ganske fin tur med en del højde meter. Generelt skov- og grusstier. Enkelte asfalt distancer og Hærvejen rammes et par gange. I øvrigt også en tur, jeg godt kunne tænke mig. Randbøl Plantage byder på dejlig natur og en del skov. Den fører også ned til Vejle Å, hvor der er virkelig smukt. Jeg tager nok turen igen, men umiddelbart er mit første indtryk, at ruten er lidt kedelig. Sådan har jeg det ofte med en rute, første gang jeg går den. Måske handler det om, at mit fokus ligger på selve ruten og ikke de skønne omgivelser. Derfor er sandsynligheden for en bedre anmeldelse der også, når jeg går den igen.
Hvis I tager turen fra Viewranger appen, skal I være meget opmærksomme på, hvornår kursen ændres, der er et par steder, hvor det virker mærkeligt, og jeg skulle lede lidt efter den rigtige sti.

Purhøj turen er blevet udvidet, så nu rammer jeg 17 km. Udvidelsen går gennem Bollerskov, ind i Slotsparken, ned til havet og retur til Klokkedal skov. Det er stadigvæk en meget smuk tur med imponerende udsigtspunkter.

Tingene springer ud – og pynter

Hvis du har lyst til en guidet tur, så tjek you-tube ud, der ligger en video, der gerne skulle guide dig sikkert rundt på de 17 km. Du må ikke snyde dig selv for udkigspunktet. Her kan du se virkelig langt omkring og nyde synet af bøndernes arbejde i markerne. Rapsmarkene står og lyser op i deres flotte gule farve.

Rohden Gods turen tog jeg igen. Denne gang var jeg så heldig at se en havørn. Det er en meget imponerende skabning. Den hang højt oppe og derfor er billederne ikke super gode. Størrelsen illustreres dog meget godt, af de to andre rovfugle der flyver omkring den. Ellers byder denne tur på et rigt dyreliv og smuk natur. Tjek evt. you-tube ud……

Rørbæk Sø er et område, der kan vandres i for evigt. Det omfattende stisystem gør, at der kan planlægges vandreture af meget varierende længde. Denne gang blev det den korte omgang på 11 km.

Bygholm Sø – som altid lækker…

Coronaen gør stadig sit indtog i Europa, og som det ser ud nu, så hænger min camino tur til september i en tynd snor. Jeg krydser stadig fingre for, at tingene kommer under kontrol inden. Nu starter jeg med Gendarmstien og er selvfølgelig omstillingsparat, hvis det kræves…. Men jeg kan altid håbe.
Træningskilometre indtil nu; 922,1
Antal vandrede ture siden sidst;
Randbøl Plantage : 23,7
Rohden Gods; 12
Rørbæk Sø; 11
Purhøj; 17
Bygholm Sø; 7,9

Total Page Visits: 1313 - Today Page Visits: 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *