#33 – Altid bevar håbet…

Uanset hvor sort tingene kan se ud, så er det vigtigt altid at bevare håbet. Og gudskelov er jeg sådan indrettet. Tingene har set lidt håbløse ud her på flere parametre. Corona krisen har lukket grænser, så min planlagte Caminotur var stort set opgivet, arbejdsløs og jobsøgende stadig med håbet om min tur til september virkede heller ikke helt som en mulighed. Et låst bækken der kostede mange smerter og en hel formue hos kiropraktoren, gjorde at min Hærvejs-tur blev rykket. Håbet lurede dog heldigvis altid i mit baghovede. Og nu ser det ud til, at det hele lykkes alligevel

Fra min tur til Endelave

Siden sidst har jeg været på nogle småture. Der har været langt i mellem, da jeg har døjet med et bækken, der absolut ikke ville som jeg ville. Det er blevet til en runde om Tamdrup Kirke, turen kan ses på min you-tube kanal, for dem der er interesseret. Det er en smuk tur, som jeg efterhånden har gået nogle gange, alligevel ser jeg nye ting hver gang.

Også lokalområdet er blevet udforsket på små ture, som ryggen har villet være med til. Bygholm Park i Horsens er et super hyggeligt sted, hvor der er et rigt dyreliv, og lige nu massere af “babyer”. Torsted Enge og Bygholm Sø er også jævnligt besøgt af mig.

De famøse syv-års søer i Randbøl Plantage har jeg også besøgt. Det blev en af de ture, jeg skal gå igen, uden at følge min Viewranger app slavisk. Det blev meget terrængående og en hård tur. Det er helt ufattelig smukt derude, så jeg skal afsted igen, og laver en video derfra. Lige nu må I nøjes med billeder.

En tur til Endelave hvor jeg gik en del af Kaninoen er det også blevet til. Det var sammen med en flok damer i super godt vejr. Vi gik cirka 15 km. Hele turen er 21 km. og den tager jeg en anden dag – bare i selskab med mig selv. Det er en meget hyggelig lille ø, som jeg kun kan anbefale at besøge.

Nu er der ved at være styr på Corona-viruset, så jeg satser på, at jeg alligevel kommer afsted til september. Træningen vedligeholdes det bedste jeg kan. Faktisk har jeg været så heldig, også at score mig et nyt job, og min kommende leder, har vist stor forståelse for, at jeg skal have fri til min Caminovandring, det er da helt fantastisk.

Fremover vil jeg ikke skrive mit samlede antal kilometre ned. Jeg vil beskrive de ture, jeg har været på, komme med tips og tricks, tanker og overvejelser. Jeg har bestilt en togbillet til Hirtshals om en uge, hvor jeg påbegynder min vandring på Hærvejen. Det glæder jeg mig allerede til.

Ha’ det godt og pas på hinanden.

Kh Tina

Total Page Visits: 1440 - Today Page Visits: 4
2 tanker om “#33 – Altid bevar håbet…”
  1. det er fantastisk hvad du formår og det du oplever. rygproblemerne kender jeg alt til da jeg har fået konstateret spinalstenose ;( sur røv men prøver at mtb cykle mig fra smerterne. du er pisse sej Tina og du rejser dig gang på gang, ønsker dig flere dejlige oplevelser og håber du når dine mål knus herfra

    1. Tusind mange tak søde Karina. Håber det trods ryg-bøvl går okay hos dig? Måske skulle vi snart gøre alvor af at ses….
      Kh Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *