#36 Hærvejen – dag 3

Endnu en varm sommerdag strålede mig i møde da jeg forlod Thiese Ladegaard. Igen sov jeg helt fantastisk. Der er nu ikke noget så godt for nattesøvnen, som en hel dags vandring. Destinationen for dagen var Pandrup, hvor jeg havde booket en overnatning hos Mosehytten B&B.

Udsigten fra Thise Ladegaard

Denne dag havde jeg forventet en tur på omkring 22 km. Sådan blev det ikke. Jeg havde lavet en kæmpe regnefejl, der kostede mig yderligere 6 km. På denne dag 3 var der heldigvis lidt mere vind og vejrudsigten havde lovet overskyet. Og jeg må indrømme, at jeg så frem til de skyer. Fra Thiese til Pandrup er Hærvejen rigtig meget asfalt. Frokosten blev bogstavelig taget indtaget i grøftekanten, hvor jeg siddende på mit ryg-sæk regnslag fik indtaget lidt energi og væske. Bedst som jeg sidder der kommer der en vandrer forbi. Hun vandrede også alene og havde Tranum som destination for hendes dag. Vi snakkede lidt og kiggede på kort. Hun skulle gå over 50 km. Også der var der sneget sig en regnefejl ind. Jeg ved ikke hvad hun besluttede sig for, men det var superhyggeligt at rende ind i en ligestillet.

Vejen til Pandrup havde sine øjeblikke. Jeg passerede en klitplantage, der bød på sand!! (Jeg hader at vandre i sand), men også super flot natur. Solen bagte med jævne mellemrum steghedt ned og endnu en gang måtte jeg konstatere, at min camel-bag på halvanden liter ikke er stor nok. Der var ikke nogen vandposter undervejs, så jeg gjorde stop ved Aldi i Hune. Det var også her, jeg lige ville tjekke, hvor langt jeg havde igen. Mod mine forventede 3-4 km havde jeg 10 km. inden Mosehytten. Og det var vel at mærke, hvis jeg “snød” og gik af Nordsøstien. Og det gjorde jeg. Hærvejen ville være længere og jeg var træt og varm. Heldigvis nåede jeg frem i god behold. Og det bedste af det hele, jeg blev hentet af en af de gode veninder, der bor i nærheden, og vi kørte til Blokus. Lækker middag med masser af snak var i den grad tiltrængt. Efterfølgende blev jeg kørt tilbage til Mosehuset. Og denne b&b får 5 af 5 stjerner herfra. Det er det mest hyggelige og charmerende sted at være. Meget søde og imødekommende indehavere, der mod en mer-betaling af 60 kroner serverer den lækreste morgenmad. Prisen for en overnatning ligger i omegnen af 400 kroner.

Hvis du vil læse mere om Mosehuset tjek her; https://bedandbreakfastguide.dk/dk/nordjylland/9490-pandrup/mosehus-bb/s-206

Og hvis du har lyst til at se min video fra dagen, så kan du som sædvanlig tjekke den ud på youtube lige her; https://www.youtube.com/watch?v=-G2Kad-CMSM

Kh Tina

Total Page Visits: 993 - Today Page Visits: 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *