#40 – Om lidt bliver der stille

sep 8, 2020 Vandreturene

I morgen starter eventyret. I morgen flyver jeg til Paris. Helt alene. I morgen tager jeg hul på det eventyr, jeg har planlagt over de sidste mange måneder. I morgen bliver det virkelighed. Jeg er spændt, nervøs og forventningsfuld. I morgen er det alvor.

For fjorten dag siden tog jeg en testtur på Himmelbjergruten. Denne gang alene og med fuld oppakning. Det var vigtigt for mig, at blive sikker på, at alt virker som det skal, inden jeg står i Spanien og får problemer med at gøre mig forståelig. Det var en god tur. Regnvejr blev det også til, så på den måde, blev alt udstyret virkelig testet. Og hvad lærte jeg så? Jo… Blandt andet, at det er død hamrende besværligt at tage regntøjet af og på. At jeg godt kan tåle at blive en smule våd, hvis det ikke regner voldsomt. At mit regntøj, så heldigvis fungerer efter hensigten når det så for alvor sætter ind.

Jeg erfarede også, at mine fine nye vandrestøvler ikke skal med. De er gode og jeg er sikker på, at jeg bliver glad for dem med tiden. Desværre har jeg ikke haft dem længe nok til, at mine fødder er klar til lange stræk i dem. Så jeg pakker mine almindelige vandresko og de meget grimme vandresandaler. Heldigvis viser vejrudsigten for Saint Jean Pied de Port solskin på fredag, så det bliver ikke meget bedre.

Nu er rygsækken pakket, der er styr på papirerne, mundbind og håndsprit medbringes i rigelige mængder. Der er hævet euro og der er tjekket ind på morgendagens fly. Så nu er det lige om lidt. Jeg laver ikke nogle blog-indlæg på min tur. Der kommer til gengæld masser af dem, når jeg kommer hjem.
Har du lyst til at følge med alligevel, så følg mig på facebook; https://www.facebook.com/Fotosnedkeriet/?modal=admin_todo_tour

På denne side opdaterer jeg dagligt med mobilbilleder og små fortællinger om ruten og dagen generelt.

Ellers snakkes vi ved, når jeg er hjemme igen om cirka 6 uger…. Pas på jer selv derude
Kh Tina

Total Page Visits: 3120 - Today Page Visits: 1
2 tanker om “#40 – Om lidt bliver der stille”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *