#55 – Jeg troede, jeg var sydpå

nov 5, 2020 Tankerne, Vandreturene

Denne dag var en af de bedste dage. Virkelig kold start, det var noget koldere i Spanien end hjemme i lille Danmark. Gudskelov for min svaghed for meriono. Et par strømper fungerer udmærket som luffer

Puha – en kold dag

21 km i strid modvind. Herhjemme ville det nok have taget pippet fra mig. På mesetaen nød jeg det helt vildt. Det var en imponerende oplevelse som jeg havde helt for mig selv. Jeg måtte et par gange stoppe op og råbe min begejstring ud. Det var også en ny oplevelse for mig. Jeg fik så mange indtryk og oplevelser at de bare måtte ud. Da sulten indfandt sig, var problemet at finde en bar der havde åbent. Der var intet. Skæbnen ville, at jeg fandt en müslibar, jeg troede jeg havde spist, en snackautomat og en kaffeautomat udenfor et lukket hostel. Det blev der frokost pausen blev holdt. Jennifer og Paula var også på madjagt og nåede samme konklusion som mig. Så vi trak en kop kaffe og delte, hvad vi nu end kunne hive ud af rygsækkene.

Den overdådige frokost maskine

I dag kom der en mail, at mit fly hjem var aflyst. Tidligere ville det have udløst panik i min hjerne. Her evnede jeg, at ligge det til side og blive enig med mig selv om, at det måtte jeg løse senere. Måske var caminoen alligevel ved at ændre lidt ved mig og mine holdninger. Jeg ændrede lidt på min oprindelige plan, og fik sorteret i mine hviledage. Bookninger foretog jeg mindst dagen i forvejen og besluttede at dele de dage på, hvor planen sagde over 30 km. Jeg accepterede, at jeg simpelthen ikke kunne gå så langt på en dag.

Albergue Rosalia var dagens destination. Det efterhånden fasttømrede trekløver delte igen et værelse. Vi bestilte dagens menu for 10 euro, virkelig lækker hjemmetilberedt mad, og det var rigeligt. Til middagen deltog også 3 mænd, vi ikke havde mødt før. Per, fra Danmark, Lee, fra England og Will fra England. Det blev en super hyggelig middag, hvor snakken gik lystigt om bordet.
Bedømmelse af Albergue Rosalia; Godt sted, gode faciliteter. Meget flinkt og imødekommende personale. Der var også en snackautomat, en ting man ikke skal underkende i disse helt utrolig små landsbyer. ******
Læs mere her

Total Page Visits: 578 - Today Page Visits: 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *