#56 – Det’ den dejligste morgen i 100 år – og jeg lever

nov 5, 2020 Vandreturene

At stå tidligt op og følge solens gang på himlen er intet mindre end fantastisk. Det har det været hver morgen, men denne morgen var exceptionel smuk. På caminoen har du solen i ryggen, så jeg måtte vende mig om mange gange for at kunne nyde synet

Det her bliver jeg aldrig træt af

Det var stadig vældig koldt om morgenen i Spanien, så var det jo godt, at jeg startede med en vild bakke. På den måde, var det ikke et problem at holde varmen. Turen i dag var nem. Mine tanker gik i retningen af, hvor lille man egentlig er, når alt man kan se så langt øjet rækker er natur. Der var selvfølgelig også de mange små fine landsbyer, der oftest kunne ses lang tid i forvejen, da deres kirkespir ragede op i horisonten. Jeg fulgtes lidt med Per, manden fra Danmark, ellers var jeg bare mig selv.

Så frøs jeg ikke mere.

Det virkede lidt som om, jeg altid havde ondt et eller andet sted i kroppen på denne tur. Pausedage var bare ikke en mulighed, når både familie og job ventede derhjemme. Og underligt nok, så gjorde en god nattesøvn underværker. Uanset hvor ondt jeg havde om aftenen, så var det så meget bedre om morgenen. Der blev i den grad flyttet nogle grænser for, hvad jeg normalt ville byde mig selv. Jeg nød i den grad også nydt denne dag. Jeg elskede mesetaen, det gjorde Maria og Jack så til gengæld ikke. Vi mødtes hver aften, de var min Camino familie. I dag talte om, at vi klikkede meget godt og vi ikke sad lårene af hinanden.

Mulighederne for morgendagen var ret begrænsede. Det ville enten være 20 km eller 36 km. Det var et hostel der havde åbent, og de tog ikke reservationer, jeg ringede og spurgte på engelsk, fik et spansk svar, at vi bare skulle være der inden kl.15. Jack ringede også, og spurgte på spansk, han fik samme svar. Planen blev lagt, vi ville stå tidligt op og følges hele dagen – skulle vi mod forventning ikke få en seng, så ville vi booke en lejlighed gennem booking.com. Der var ved at være en del pilgrimme og Hostel Estrella hvor vi skulle sove idag, blev fyldt.

Bedømmelse af Hostel Estrella; Virkelig ikke ret godt. Koldt og fugtigt på sovesalen. Ringe toiletfaciliteter. Slem lugt af kloak. Strømstik til opladning af mobiler langt fra sengen. Personalet ikke videre imødekommende. ******
Læs mere her

Total Page Visits: 563 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *