#58 – Har du set et svin i dag?

nov 5, 2020 Tankerne, Vandreturene

At Caminoen bringer dig nye oplevelser er blot en af de mange gode grunde til at komme afsted. Når jeg vandrede afsted alene i naturen tidligt om morgenen fandt jeg en ro, jeg har svært ved at finde herhjemme. Den følelse af, bare at være til, ikke havde nogen forventninger til, hvad dagen skal bringe er virkelig balsam for min sjæl.

Da jeg på forhånd vidste, at der ville være 17 km til den første bar, valgte jeg at spise morgenmad inden afgang i dag. Turen var på 27 km, så det var rart at komme tidligt afsted. Bedst som jeg gik i skumringen lige inden solopgang skimtede jeg et dyr ud af øjenkrogen. Jeg stoppede op og kiggede ind på marken. Der står der et vaskeægte vildt vildsvin. Begejstringen var enorm. Desværre nåede jeg ikke, at tage et billede af det, da der kom en bil, og så stak det af. Det er en af de oplevelser, der står klarest i min erindring. Hvor var det fantastisk at få lov til at opleve det. Maria blev det en smule bekymret på mine vegne, da jeg fortalte om det. Vildsvin er jo farlige, den tanke var slet ikke i mit hoved.

Kort tid efter mit møde med svinet, mødte jeg en franskmand der hed Eric, han fortalte at han havde 3 uger til hele caminoen. Jeg tænkte, godt det ikke var mig. Lidt efter stødte Linus til, han var en ung tysker 18 år. Han gik også caminoen alene, det var jeg lidt imponeret over, da han ikke var ældre. Der var langt mellem byerne i dag, og jeg blev stadig imponeret over, at der kan ligge en lille by gemt bag en bakketop. I dag fik jeg den første boccadillo. Det er et stykke tørt hvidt flute med pålæg i mellem. Ingen salat eller dressing. bare pålæg. Jeg var heldig og bestille en med chorizo (den spanske pølse) og fik serveret en udgave med rigtig pølse der var varmet, det smagte fantastisk. Min højre fod havde det absolut ikke godt i dag, så der har været en del pauser undervejs. Sengen var booket på forhånd, så jeg havde tid nok. Aftenen blev den sidste med Jack og Maria. De valgte at tage videre med bus, da Maria har voldsomme smerter i begge fødder.

Bedømmelse af Albergue Jacques de Molay; Skønt sted med gode faciliteter. Pænt og rent. God restaurant. De accepterede ikke kreditkort, kun kontanter. Lækker have med stole og borde. Meget hjælpsomt personale. Pilgrimsmenu med valgmuligheder. ******

Total Page Visits: 956 - Today Page Visits: 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *