#60 – 16 år i fængsel

nov 5, 2020 Vandreturene

Landskabet ændrer sig stille og roligt på Caminoen. Startede i bjergene i Frankrig og mesetaen er overstået nu. I horisonten kan jeg igen se bjerge, og Galician nærmer sig. Pludselig er det hele slut, selvom det kan føles som om det hele lige er begyndt

Der var i den grad tale om svingninger i temperaturen i dag. Jeg startede ud i 6 grader og eftermiddagen bragte 28 grader. Jeg blev fristet over evne og købe den dyreste morgenmad på turen. 10 euro, så fik jeg til gengæld æg og bacon med ristet brød, friskpresset appelsinjuice og kaffe. Nuria kom ind og spiste morgenmad sammen med mig. Ellers alene på ruten idag. Igen langs vejen, så jeg hørte lydbogen “16 år i fængsel”. En fængselsbetjents beretning om hans tid i de danske fængsler.

Jeg endte på Albergue El Jardin del Camino. Nuria var her også. Der var en restaurant tilknyttet der tilbød fælles pilgrimsmenu. Vi var 4 pilgrimme, og udover Nuria og jeg selv var der franskmanden Dominique og italieneren Sergio. Dominique levede til fulde op til alle mine fordomme om franskmænd. Overlegen og selvglad. Sergio talte dårligt engelsk, men på en blanding af spansk, italiensk og engelsk gik det hele alligevel.

Mansila de las Mulas var en hyggelig lille by. Som så mange andre steder gik hønsene frit omkring, denne by bød dog på noget jeg ikke tiligere har set. Kalkuner på en gårdsplads. Jeg var virkelig træt ved ankomsten så jeg fik vasket mit tøj i en ægte vaskemaskine og sad i haven og ventede på mit tøj der tørrede. Ja, lidt grotesk, men det var netop sådan noget, der var muligt på caminoen.

Bedømmelse af Albergue El Jardin; Store sovesale. Gode faciliteter. God restaurant tilknyttet. Pænt og rent. Hjælpsomt personale og en virkelig lækker have. ******
Læs mere her

Total Page Visits: 708 - Today Page Visits: 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *