#61 – Helt alene i Leon

nov 5, 2020 Tankerne, Vandreturene

Det var en træt krop, der skulle klare de godt 20 km. i dag. Fysisk var jeg ved at være udmattet. Leon ventede for enden af dagen. Og et eneværelse. Med rigtige håndklæder. Og dyne og pude. Det glædede jeg mig til

Morgenmaden og kaffen blev indtaget inden afgang, desværre uden den store effekt. De godt 20 km kunne ligeså godt have været 40 idag. Naturen blev igen smukkere og smukkere. Humørmæssigt var jeg et godt stykke nede på skalaen. Jeg overvejede meget, om det jeg havde behov for var en hviledag. Leon var en stor by, og jeg ville måske kunne finde en god massør, der kunne få styr på mit slidte legeme. I dag følte jeg mig igen ensom. Det tydede på, at jeg alligevel havde behov for selskab af en slags. Tanken om, at der ikke var nogen, der ventede på mig i Leon hjalp heller ikke på det.

Trøstekage på en bog-cafe i Leon

Da jeg nåede Hostal Don Suero var beslutningen truffet. Jeg valgte en hviledag og bookede med det samme en ekstra overnatning. Det gjorde jeg fordi, jeg kender mig selv. Hvis jeg vågnede op uden en booket overnatning, var sandsynligheden for, at jeg ville gå videre trods trætheden temmelig stor. Det var en god beslutning. Jeg tog en middagslur, og så gik jeg ud i byen. Jeg googlede en massør og fik en tid den efterfølgende. dag. At være alene i en storby, syntes jeg ikke var fedt. Jeg var inde og se katedralen og på sightseeing i den øvrige by. Jeg købte en vinterjakke, for morgenerne var blevet virkelig kolde. Igen en investering jeg på den lange bane blev virkelig glad for

et par meget trætte stænger

Efter tidlig aftensmad – eller så tidligt det nu kunne lade sig gøre i Spanien var jeg tilbage på mit hostal. Jeg havde købt slik og is-kaffe og nød en aften i min seng, hvor jeg så netflix. Det var faktisk virkelig hyggeligt. Dagen derpå sov jeg længe, jeg kunne vågne i mit eget tempo og i løbet af formiddagen tog jeg til massør. Han var dygtig, han strakte alle mine sener, tapede min højre fod op, og fik trykket mine muskler godt og grundigt igennem. Hvis du nogensinde får brug for en massør i Leon så får han mine varmeste anbefalinger. Du kan linke til ham her

Bedømmelse af Hostal Don Suero; Centralt beliggende. Gammelt og ikke helt rent. Meget små værelser. Eget bad og toilet. Der er tilknyttet en bar til, der serverer lidt mad. Dog ikke måltider. Super service fra personalet. ******
Læs mere her

Total Page Visits: 1189 - Today Page Visits: 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *