#62 – Alternativ til alternativet

nov 6, 2020 Vandreturene

Efter en tiltrængt hviledag fortsatte jeg turen mod San Martin del Camino. Rygterne havde lydt på, at vejen ud af Leon var død-syg. Mange kilometre langs motorvejen og ikke meget natur. Derfor tog jeg en fatal beslutning….

En alternativ bolig….

Det gik vældig fint med at finde ud af centrum. På et tidspunkt mødte jeg et skilt med 2 pile på. Under den ene pil, stod der alternative rute. Fint, tænkte jeg, den er nok et par kilometre længere og jeg ville slippe for motorvej. Det ville helt klart være et par km værd. Hvad jeg ikke var klar over på det tidspunkt var, at den alternative rute tog en helt anden retning og først ville støde til den oprindelige rute omkring Astorga. Det var ikke med i mine planer. På et tidspunkt holdte jeg pause og fik en kop kaffe, jeg tjekkede lige min Ninja app, og der gik det op for mig, at jeg var fuldstændig på afveje. Der sad en anden pilgrim ved et bord, jeg spurge ham, om han vidste noget om, hvornår jeg ramte den oprindelige rute igen. Vi fik en længere snak, og jeg besluttede mig til, at konsultere google-maps for at komme tilbage på rette vej.

En pilgrim i panik

Heldigvis kunne Google hjælpe mig. Pilgrimmen ved det andet bord, skulle senere vise sig, at blive en del af min nye camino-familie. Det var nemlig Daniel fra Schweiz. Min alternative rute til den alternative rute førte mig gennem et åbent landskab og gav mig lige lidt mere meseta følelse. Det var en kold dag og jeg var glad for min nye vinter jakke. Da jeg endelig ankom til mit hostel var jeg kold og så frem til et dejligt varmt bad. Det blev så ikke så dejligt eller så varmt. Jeg havde booket seng på Albergue Santa Ana – det kan ikke anbefales.

På dagens albergue fik jeg en sovesal til 16 mennesker helt for mig selv. Jeg valgte den allerbagerste seng, da den lå længst væk fra toilettet. Det var så ikke nødvendig. Jeg blev den eneste der overnattede i den sovesal. Og her var koldt – ligesom i meget koldt. Døren ud til kunne næsten ikke lukkes, det krævede et spark for at få den til at forblive lukket. Derudover gabte døren nederst , så det fes ind med kold luft. Lyset på badeværelset blev aktiveret ved bevægelse. Det blev lidt spooky, da jeg midt om natten vågende ved, at lyset på herretoilettet tændte…….
Bedømmelse af Albergue Santa Ana; Et albergue der sikker er fint om sommeren. Bygningerne var af sten og der var ikke radiatorer nogen steder. Døren var utæt så det trak ind. Restauranten var ikke noget at råbe hurra for, der blev serveret pilgrims-menu, som ikke var imponerende. Trods skilt med morgenmadstilbud, var det ikke noget de serverede. Gamle slidte badeværelser. ******
Læs mere her

Total Page Visits: 751 - Today Page Visits: 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *