#67 – Den sidste region

nov 6, 2020 Tankerne, Vandreturene

Caminoen går gennem flere regioner og den slutter i Galicien. Hjemmefra var min opfattelse, at det ville vare for evigt inden jeg nåede den. Tiden er fløjet afsted og i dag gik jeg ind i den sidste region på mit eventyr. Om 8 dage er det hele slut.

Endnu et ikon – den sidste region er nået

Et af de højeste punkter på den franske Camino er omkring O’Cebreio. Det opdagede jeg ret hurtigt. Trods alle højdemetrene så nød jeg det. Omgivelserne var imponerende. Jeg stoppede op flere gange og bare tog synet ind. Der blev taget så mange billeder. Stierne var smalle og der var ikke mange mennesker. Camino-familien havde aftalt, at vi skulle mødes ved stenen, da det var en milepæl. Da vi nåede stenen blev jeg ramt på følelserne. Måske var det lige der, at det gik op for mig, at om præcis en uge ville det hele være slut. Min hjerne havde svært ved at forstå, hvor tiden var blevet af

Manuel, mig Daniel, Javier og Sabrina ved Galicia-stenen

Jeg gik gennem mange små landsbyer i dag, mange pauser med kaffe og cola. På et tidspunkt stod jeg og tog billeder ved en lille å. Jeg hilser på en fotograf, der havde alt udstyret med. Vi mødtes igen på en bar og fik snakket lidt. Fotografen hed Max og kom fra Rusland, han var bosiddende i Tyskland og var på Caminoen for at tage billeder til en kalender. Han var utrolig hjælpsom og gav mig en pudseklud og en zip-pose til min linse. Jeg var af den opfattelse, at det pinte hans sjæl, at mit objektiv var pakket ind i et rejsehåndklæde. Max fulgtes med en canadisk kvinde der hed Jennifer (Nej det var ikke den Jennifer, måske hedder de fleste kvinder Jennifer i Canada?)

Alene-vandring i dag, hvilket passede mig rigtig godt. Humøret var fint nok, men jeg kunne også mærke, at jeg var meget følsom i dag, så at være selv og kunne tænke hvad jeg ville, var godt i dag. I Galicien delte man sti med køerne, så jeg så mig godt for inden jeg satte fødderne. Flokken mødtes i O’Cebreio hvor vi fik en øl inden vi fandt vores forskellige hostels. O’Cebreio var en meget charmerende lille by, der lå på toppen af bjerget, så uanset hvor jeg kiggede hen var det fantastiske udsigter.

Pilgrims-menuen blev nydt på den ene af de to restauranter, der fandtes i byen. Maden var god og billig. Overnatningen var på Albergue de peregrinos do Cebreios. Min bedømmelse af stedet; Kæmpe stort, badet lå i kælderen, vi var indlogeret på første sal. Pænt og rent. Der var vaskeri. ******
Læs mere her

Total Page Visits: 809 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *