#69 – Den totale luksus

nov 7, 2020 Vandreturene

Efter mange dage undervejs blev det tydeligt, at selvom jeg godt kunne leve simpelt, var det visse helt basale ting, jeg savnede helt vildt. Noget så enkelt som et badeværelse, der ikke skulle deles med 25 andre, en vaskemaskine, håndklæder, en ordentlig seng. Det fik jeg i dag. Og mere til…..

Mit knæ var stadig noget bøvlet, det gik bedre med det nye knæbind. Natten havde ikke været fantastisk, så jeg var noget træt da jeg kom afsted. Dagens etape var den korteste på hele turen, og det var en trøst. Det var også nemt at gå den, og det skulle vise sig, at blive kendetegnende for resten af turen. I dag havde jeg lejet en lejlighed sammen med Sabrina og Daniel, det var Daniels ide, han trængte til at have sit eget værelse og havde fundet lejligheden på booking.com. Og sikke en lejlighed. Den var helt ny, havde 3 soveværelser, 2 badeværelser, fuldt udstyret køkken, vaskemaskine og dagligstue. Det var så meget luksus. Vi var helt overgearet, da vi blev installeret. Vi nød en frokost i lejligheden, og delte en flaske vin.

Udlejeren havde anbefalet en restaurant nede i byen, der hed Roma. Den skulle være lidt dyrere end de andre steder, til genfæld skulle maden være fantastisk. Så Sabrina ringede og bookede bord til os. Da vi ankom viste det sig at være en Michelin restaurant. Det er så første gang i mit liv, at jeg var på Michelin restaurant i leggings og vandresko. Maden levede til fulde op til standarden og det dyre i denne restaurant havde jeg svært ved at få øje på. Det var min tur til at give vin, jeg valgte en flaske fra kortet (ikke husets) dertil fik jeg en forret bestående af skinke, en hovedret med laks, en kold cola og en kop kaffe. For alt dette betalte jeg 35 euro. Så hvis du kommer til Sarria så husk at booke bord her.
Efter middagen gik vi ud og fik en drink og var først tilbage i lejligheden over midnat. Vi var helt ungdommelige. En af de nærmeste dage, var jeg også nødt til at finde ud af, hvordan jeg skulle komme hjem. Det blev bare ikke i dag.

Total Page Visits: 877 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *