#72 – Stop – det er politiet

nov 7, 2020 Vandreturene

Den sidste lange strækning i dag. 29 km i gråt og overskyet vejr. Det gik simpelthen for hurtigt nu. Hver sten jeg passerede viste mig, at jeg stormede mod Santiago. Mit mindset var ikke helt indstillet på det…

Dejlig tur i skoven til at starte med. Jeg mødte igen Manuel, og vi spiste morgenmaden samme. Der var nu under 50 km tilbage. Manuel talte kun spansk, så det var med fagter og kropssprog vi kommunikerede. Manuel gik hver dag med bestemte personer i tankerne. Han gik for mennesker han kendte der var syge, eller havde det svært. Det var en smuk tanke.

Der havde gennem hele min tur været en ældre mand, der gik turen alene. Han var ret sej, han gik bare. Det var yderst sjældent jeg mødte ham på barerne. Det gjorde jeg så i dag. Han var fra Frankrig, så vi kunne ikke rigtig kommunikere. Da jeg ankom til baren, havde han trukket sit ene bukseben op, og jeg så, at han havde en ben-protese. Kæmpe respekt herfra. At gå 800 km. på raske ben var hårdt nok, at gøre det med kun et ben, måtte være ekstremt hårdt. Efter pausen fortsatte jeg alene. På en mindre grusvej hørte jeg en bil bag mig. Jeg trak selvfølgelig helt ind til siden, bilen kørte bare ikke forbi. Jeg standsede så helt op, for at give den mere plads. Bilen kørte nu op på siden af mig. Da jeg kiggede på bilen så jeg, at det var en patruljevogn med de blå blink tændt. Holy Moses… Jeg fik fremstammet et ret turisted buenos dias. Det viste sig, at det var maske-patruljen, og på trods af, at jeg gik ude midt i ingenting, ville betjenten have, at jeg bar min maske, og det gjorde jeg så selvfølgelig, samtidig med at jeg fik fremstammet Gracias, gracias….

Endnu en nat på sovesal, denne gang på Albergue San Fransisco. Bedømmelse af stedet; Dejligt sted med en super atmosfære. Kode på døren, så vi kunne komme hjem når vi ville. God belligenhed. Pænt og rent.
Læs mere her

Total Page Visits: 1096 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *